Monster RTX 30 Laptopları Çıktı

Üstteki linktede görebileceğiniz gibi yeni ekran kartlı laptoplar geldi. Daha önceki konularda da belirttiğim gibi v20.2 ve. V21 serisinin ekran kartlarının güncellenip tekrar satışa sunulacağını söylemiştim. Fiyatlar makul gibi dursada alacaklar için modelleri özetleyeyim:
T7 v20.3:
Bu model geçen seneki T7 20.2 modelinin ekran kartı güncellenmiş halidir, geri kalan her şeyleri aynı. 20.2 modeli iyi soğutması ve fp oranının yüksek olması ile öne çıksa da, çok düşük malzeme kalitesi ve arıza çıkarma potansiyeli bayağı yüksek bir model olarak biliniyordu. Almanızı tavsiye etmiyorum, biraz daha bekleyin.
T5 ve T7 V21 serisi:
Aynı şekilde bu seridede ekran kartı güncellenip tekrar satışa sunulmuştur. Malzeme kalitelileri her ne kadar Monster ortalamasının üstünde olsa da ince kasalarından dolayı ısınma sorunu bulunmaktadır. Bu modelin aynı fiyat bandında alternatifi bol olacaktır, bunun alınmasınıda tavsiye etmem.
Sonuç: Eğer bütçeniz kısıtlıysa ve ben laptopa gözüm gibi bakarım, sorun çıkarsa servise gitmesi benim için sorun değil diyorsanız v20.3 modelini düşünebilirsiniz öbür türlü yukarıda yazdıklarım geçerli. V21 ise hiçbir şekilde alınmamalı.
Resim: Monster Tulpar T7 v20.3

T7-V20-3-resim-2_medium.png

Kasanın üstünde tepinmek değil de ben şöyle anlıyorum monster modellerinde anakartların modeli ,kalitesi farklı mı ? Usb soketleri klavye entegreleri vs.. bunlar aynıysa eğer alınabilir yok farklıysa o zaman sizi dinliyorum

Kimse 6 ay boyunca Monster almasın.
Driver yok. Flash da yüklenen driverlarda t7 ye basınca abra driverı yüklüyor.
Fan sesi normal bir fan sesi değil, ofis modunda bile traktör gibi ses veriyor. Noise cancelling yapan bir kulaklık takmadan word de yazı bile yazılmaz.
Kamera koymasalar daha iyiydi o kadar çöp.
Her türlü sorunla karşılaşacaksınız ve teknik servis size sürekli iade et diyecek.
En kısa zamanda t7 21.6 yı iade edeceğim.

Driver yok. Flash da yüklenen driverlarda t7'ye basınca Abra driverı yüklüyor.
Fan sesi normal bir fan sesi değil, ofis modunda bile traktör gibi ses veriyor. Noise cancelling yapan bir kulaklık takmadan Word de yazı bile yazılmaz.
Her türlü sorunla karşılaşacaksınız ve teknik servis size sürekli iade et diyecek.
En kısa zamanda T7 21.6'yı iade edeceğim.

Hocam Monster önerdiğime pişman oldum yine... Geçmiş olsun.

Kasanın üstünde tepinmeyeceğiz :D

Hoca misafirler, küçük çocuklar, kuzenler falan geldiğinde sıkıntı olabilir. Benim laptop(Samsung NP300E5A) yaklaşık 3 4 kere düşmüştü hala taş gibi olmasa da sağlam yani. Geçenlerde bir video izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam webtekno paylaşmış iki yıl önceki Abra'yı düşürüyordu bilgisayar direk ömrünün sonuna geliyordu.
Driver yok. Flash da yüklenen driverlarda t7 ye basınca abra driverı yüklüyor.
Fan sesi normal bir fan sesi değil, ofis modunda bile traktör gibi ses veriyor. Noise cancelling yapan bir kulaklık takmadan word de yazı bile yazılmaz.
En kısa zamanda t7 21.6 yı iade edeceğim.
Geçmiş olsun hocam.

Hocam Monster önerdiğime pişman oldum yine... Geçmiş olsun.
3070 performansı ve ısınma fena değil bu arada ama Monster yazılımsal olarak inanılmaz kötü kalmış. Özellikle bu THx ses yazılımı ve kontrol merkezi vasat. Kasa kalitesi de ortalama diyebilirim. Bu kadar yüksek bütçede böyle problemlerle karşılaşmak kesinlikle kabul edilemez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı