Monster RTX 30 Laptopları Çıktı

Üstteki linktede görebileceğiniz gibi yeni ekran kartlı laptoplar geldi. Daha önceki konularda da belirttiğim gibi v20.2 ve. V21 serisinin ekran kartlarının güncellenip tekrar satışa sunulacağını söylemiştim. Fiyatlar makul gibi dursada alacaklar için modelleri özetleyeyim:
T7 v20.3:
Bu model geçen seneki T7 20.2 modelinin ekran kartı güncellenmiş halidir, geri kalan her şeyleri aynı. 20.2 modeli iyi soğutması ve fp oranının yüksek olması ile öne çıksa da, çok düşük malzeme kalitesi ve arıza çıkarma potansiyeli bayağı yüksek bir model olarak biliniyordu. Almanızı tavsiye etmiyorum, biraz daha bekleyin.
T5 ve T7 V21 serisi:
Aynı şekilde bu seridede ekran kartı güncellenip tekrar satışa sunulmuştur. Malzeme kalitelileri her ne kadar Monster ortalamasının üstünde olsa da ince kasalarından dolayı ısınma sorunu bulunmaktadır. Bu modelin aynı fiyat bandında alternatifi bol olacaktır, bunun alınmasınıda tavsiye etmem.
Sonuç: Eğer bütçeniz kısıtlıysa ve ben laptopa gözüm gibi bakarım, sorun çıkarsa servise gitmesi benim için sorun değil diyorsanız v20.3 modelini düşünebilirsiniz öbür türlü yukarıda yazdıklarım geçerli. V21 ise hiçbir şekilde alınmamalı.
Resim: Monster Tulpar T7 v20.3

T7-V20-3-resim-2_medium.png

Üstteki linktede görebileceğiniz gibi yeni ekran kartlı laptoplar geldi. Daha önceki konularda da belirttiğim gibi v20.2 ve. V21 serisinin ekran kartlarının güncellenip tekrar satışa sunulacağını söylemiştim. Fiyatlar makul gibi dursada alacaklar için modelleri özetleyeyim:
T7 v20.3:
Bu model geçen seneki T7 20.2 modelinin ekran kartı güncellenmiş halidir, geri kalan her şeyleri aynı. 20.2 modeli iyi soğutması ve fp oranının yüksek olması ile öne çıksa da, çok düşük malzeme kalitesi ve arıza çıkarma potansiyeli bayağı yüksek bir model olarak biliniyordu. Almanızı tavsiye etmiyorum, biraz daha bekleyin.
T5 ve T7 V21 serisi:
Aynı şekilde bu seridede ekran kartı güncellenip tekrar satışa sunulmuştur. Malzeme kalitelileri her ne kadar Monster ortalamasının üstünde olsa da ince kasalarından dolayı ısınma sorunu bulunmaktadır. Bu modelin aynı fiyat bandında alternatifi bol olacaktır, bunun alınmasınıda tavsiye etmem.
Sonuç: Eğer bütçeniz kısıtlıysa ve ben laptopa gözüm gibi bakarım, sorun çıkarsa servise gitmesi benim için sorun değil diyorsanız v20.3 modelini düşünebilirsiniz öbür türlü yukarıda yazdıklarım geçerli. V21 ise hiçbir şekilde alınmamalı.

Eki Görüntüle 864941

Eğer kaliteli olmazlarsa benden çekecekleri var.

Bu laptop iyi mi? Fiyatı uygunmuş.

Özellikleri iyi ama kalite olarak araştırmak lazım. Aynı fiyata MSI'ın da bir modeli var.

T7 v20.3:
T5 ve T7 V21 serisi:

Eki Görüntüle 864941

Ekran kartı kac Watt ki?

[Urlunfurl="true"]Tulpar T7 V20.3 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook[/URL]

Bu laptop iyi mi? Fiyatı uygunmuş.

Maalesef değil, yukarıda yazdığım gibi aynı kasalar. Ekran kartı farklı sadece. Bayağı kötü bir kasaydı bu.

Eğer kaliteli olmazlarsa benden çekecekleri var.

Özellikleri iyi ama kalite olarak araştırmak lazım. Aynı fiyata MSI'ın da bir modeli var.

20.2'nin ardılı, çok bir şey beklemeyin.

Ekran kartı kac Watt ki?

115.

3000 serisi Asus laptopları Windows7 yüklü bir laptop ile bekliyorum. Dayanamıyorum. 1 ay içerisinde çıkmazsa olacaklardan sorumlu değilim artık.

Hocam şu 12K'lık olan RTX 2070'den iyi mi? Süper, Max-Q falan var o terimleri bilmiyorum.

V20.3 mü? Evet iyidir, 2070s gücünde ama kasa kalitesi kötü. Kastettiğiniz v19.7 galiba 2070'li olan. Biraz daha üstüne çıkarsanız 2070s ekran kartlı Omen 17 var.

Max-p ile normali arasındaki fark ne? Detaylı olarak açıklar mısınız?

Maxp normal olan. MAX-Q ince olan. Normalde bu sene maxp MAX-Q ayrımı kalktı. W değerlerine göre ayrılıyor:
115W(Monster'lar ve Ryzen laptoplar)
90W(genellikle Intel laptoplar)
80W(MSI GS66 ve düşük maliyetli Intel laptoplar)
60W(ince laptoplar ve MSI GF65)

Maalesef değil, yukarıda yazdığım gibi aynı kasalar. Ekran kartı farklı sadece. Bayağı kötü bir kasaydı bu.

20.2'nin ardılı, çok bir şey beklemeyin.

115.

Özellikler iyi. Yarın araştırıp bir makale yazmaya çalışacağım.

Özellikler iyi. Yarın araştırıp bir makale yazmaya çalışacağım.

Evet hocam özellikler iyi ama kasa kalitesi çok düşük. Aynı fiyata neden 2070sli Omen 17 buldum, bunu soranlara onu önereceğim Monster'dan iyidir en azından:D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı