Monster RTX 30 Laptopları Çıktı

Eğer kaliteli olmazlarsa benden çekecekleri var.

Özellikleri iyi ama kalite olarak araştırmak lazım. Aynı fiyata MSI'ın da bir modeli var.

Ekran kartı kac Watt ki?

[Urlunfurl="true"]Tulpar T7 V20.3 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook[/URL]

Bu laptop iyi mi? Fiyatı uygunmuş.

Maalesef değil, yukarıda yazdığım gibi aynı kasalar. Ekran kartı farklı sadece. Bayağı kötü bir kasaydı bu.

Eğer kaliteli olmazlarsa benden çekecekleri var.

Özellikleri iyi ama kalite olarak araştırmak lazım. Aynı fiyata MSI'ın da bir modeli var.

20.2'nin ardılı, çok bir şey beklemeyin.

Ekran kartı kac Watt ki?

115.

3000 serisi Asus laptopları Windows7 yüklü bir laptop ile bekliyorum. Dayanamıyorum. 1 ay içerisinde çıkmazsa olacaklardan sorumlu değilim artık.

Max-p ile normali arasındaki fark ne? Detaylı olarak açıklar mısınız?

Hocam şu 12K'lık olan RTX 2070'den iyi mi? Süper, Max-Q falan var o terimleri bilmiyorum.

V20.3 mü? Evet iyidir, 2070s gücünde ama kasa kalitesi kötü. Kastettiğiniz v19.7 galiba 2070'li olan. Biraz daha üstüne çıkarsanız 2070s ekran kartlı Omen 17 var.

Max-p ile normali arasındaki fark ne? Detaylı olarak açıklar mısınız?

Maxp normal olan. MAX-Q ince olan. Normalde bu sene maxp MAX-Q ayrımı kalktı. W değerlerine göre ayrılıyor:
115W(Monster'lar ve Ryzen laptoplar)
90W(genellikle Intel laptoplar)
80W(MSI GS66 ve düşük maliyetli Intel laptoplar)
60W(ince laptoplar ve MSI GF65)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…