Monster RTX 30 Laptopları Çıktı

Ya Gelmişler 12 bin liraya RTX 3060 ve 10750H laptop bulmuşlar kasa kalitesi kötü alınmaz diyorlar. Monster bu kardeşim Türk markası ve bütçe dostu ürünleriyle öne çıkıyor. RTX 3060 Max-P RTX 2070den daha performanslı,hatta bazı "Super" modellerinden bile iyi. Alır oyunlarını oynarsın ama verdiğin fiyatı göz önünde bulundurarak arıza çıkma şansına da göz yumacaksın. Eğer paran varsa zaten ASUS,MSI vb. markalar orada duruyor.

Hocam performansına bir şey diyen yok zaten. 3060 115W yani maxp varyantı 2070s gücünde, hiçbir şey dediğimiz yok ona. Kasa kalitesi çok düşük ve Türk Mali değil zaten, tongfang modellerine logo basmaktalar. Hatta direkt tongfang model numarasını verebilirim(isterseniz). Bu kasanın geçen seneki modeli şikayetleri ile ünlüdür, kalitesizdir ölü piksel çıkma ihtimali çok fazladır. Kasa erimesi vakası bile var

Ama değiştiriyorlar her tarafını sıkıntı çıkınca ve Türk markası olduğundan teknik servisi diğer markalardan dahada ilgili internetteki yorumları gördüğüm kadarıyla. Şahsen yurt dışından almayacak olsam Monster RTX 3070 QHD modellerinden alırdım. Binlerce kişi alıyor illaki 10 20 kişide sorun çıkacaktır diğer markalarda da bu sayı 5 10 oluyor zaten kasalar dediğiniz gibi asya malı. Ama ben bu laptoplar çıkmadan önce bir konuda arkadaşa söylemiştim 15 bin liraya RTX 30 için Monsterı bekle diye. Hem bence 2K ekran ile 10875H olan modeli iyi görünüyor alınır diye düşünüyorum geçen sene 2080 super max q olanı 20 - 24 bine satıyorlardı.

Ayriyetten Monsterda ASUS Ryzen modellerinde olmayan bir şey var, Optimus ayarı Hemde biostan 2 tuş ile.

Bu kasa da yeni kasa sanırım klavye fotoğrafından gördüğüm kadarıyla. Çok hoş görünüyor şahsen klavyesi.

Soğutma o kadar da kötü değil. Zaten geniş ızgararal var. Bir de alta soğutucu takılır. Mis gibi.
Chipzet arızası genelde Abra serisinde oluyor.

TOGG ne kadar Türk ise Monster da o kadar Türk.

Anlamadım hocam?

Hocam servislerinede bir şey demedim takdir ediyorum hatta. Ama tüm dünyada böyle sadece Monster modellerine has bir şey değil, tongfang ve Clevo ürünlerinin sorun çıkarma oranları daha yüksek. Hatta Reddit'te Monster modellerinin kalite kontrol yapılmadan satıldığını söyleyenler vardı.

ASUS ve MSI'in yaptığı saçmalık bence de. Optimus konusunda en iyi olan lenovoydu geçen sene. Yazılımı üstünden devre dışı bırakılabiliyordu.

Soğutma o kadar da kötü değil. Zaten geniş ızgararal var. Bir de alta soğutucu takılır. Mis gibi.
Chipzet arızası genelde Abra serisinde oluyor.

20.3 Abra kasası kullanıyor zaten sorun orada başlıyor

Yurt dışından al burda birleştir. Türk markası diye sat modelinden bahsediyordum.

Chipseti diyorum. Soğutucu ile kasa çözülür. Sanırım bu sene Monster önereceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…