Monster RTX 30 Laptopları Çıktı

Intel ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum, bunu neden yaptığını biliyor musunuz?

Intel ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum, bunu neden yaptığını biliyor musunuz?

Bilmiyorum hocam. Ama tahminim baktılar çoklu çekirdeği almaları imkansız onlarda tek çekirdeğe abandılar özellikle 11370H'ın tek çekirdek skorları güzel ama çoklu çekirdekte geçen senenin Ryzen 5 4600h işlemcisinin gerisinde.

Nesine risk alacaksın işlemci gayet iyi besler herhangi bir sıkıntı yok RTX 2060 laptop a 12 bin vereceğime bunu alırım daha iyi.

Burada bahsedilen sorunları yaşama riski. Ve yazımdada belirttim sorunlardan bazılarını, okumadınız galiba.

Eski bir ASUS cihaz kullanıyorum. 7-8 yılı vardır. Arkadaşımdaki Abra modeliyle karşılaştırınca kasası inanılmaz dandik geliyor. Onunki plastik benimki naylon sanki. Buna rağmen son 1 yılı saymazsak hasarsız geldi bu günlere. Muhtemelen benden kaynaklı. Dışarıdan hasar almaması için özen gösteriyorum sanırım. Aslında normal kullanıyorum ama sakarlık yapmıyorum, sağa sola vurduğumu hatırlamıyorum hiç. 20.2 modelini düşünüyordum fakat iyi fiyatla çıkması sebebiyle artık 20.3 alacağım. İyi kullanacağım için kasaya hasar geleceğini düşünmüyorum. Daha dandik kasaya hasar vermediysem buna da vermem sanırım. Servislik iş çıkarsa yapacak bir şey yok biraz uğraşırım. Bu fiyata bu özellikler bulunmuyor maalesef. Mart sonu gibi alacağım büyük ihtimalle. Fazla inceleme yapılmaz ise bir tane hazırlarım.

Max-P ekran kartlarının masa üstü versiyonlardan bir farkı yok mu? Güç tüketimini sınırlandırmadan mı koyuyorlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…