Monster RTX 30 Laptopları Çıktı

Üstteki linktede görebileceğiniz gibi yeni ekran kartlı laptoplar geldi. Daha önceki konularda da belirttiğim gibi v20.2 ve. V21 serisinin ekran kartlarının güncellenip tekrar satışa sunulacağını söylemiştim. Fiyatlar makul gibi dursada alacaklar için modelleri özetleyeyim:
T7 v20.3:
Bu model geçen seneki T7 20.2 modelinin ekran kartı güncellenmiş halidir, geri kalan her şeyleri aynı. 20.2 modeli iyi soğutması ve fp oranının yüksek olması ile öne çıksa da, çok düşük malzeme kalitesi ve arıza çıkarma potansiyeli bayağı yüksek bir model olarak biliniyordu. Almanızı tavsiye etmiyorum, biraz daha bekleyin.
T5 ve T7 V21 serisi:
Aynı şekilde bu seridede ekran kartı güncellenip tekrar satışa sunulmuştur. Malzeme kalitelileri her ne kadar Monster ortalamasının üstünde olsa da ince kasalarından dolayı ısınma sorunu bulunmaktadır. Bu modelin aynı fiyat bandında alternatifi bol olacaktır, bunun alınmasınıda tavsiye etmem.
Sonuç: Eğer bütçeniz kısıtlıysa ve ben laptopa gözüm gibi bakarım, sorun çıkarsa servise gitmesi benim için sorun değil diyorsanız v20.3 modelini düşünebilirsiniz öbür türlü yukarıda yazdıklarım geçerli. V21 ise hiçbir şekilde alınmamalı.
Resim: Monster Tulpar T7 v20.3

T7-V20-3-resim-2_medium.png

Monster f/p özelliğini kaybetmiş gibi duruyor acaba kasa içindeki 1 dolarlık hoparlörü 3 dolarlık ile mi revize ettiler çok merak ettim.

Burada bahsedilen sorunları yaşama riski. Ve yazımdada belirttim sorunlardan bazılarını, okumadınız galiba.

Bu fiyata MSI ASUS varsa durma öner lütfen. Monster Casper alıp da sorunsuz kullanan bir sürü insan var sorun yaşama ihtimalı var diye alınmaz diye bir şey yok param olsa alırım gayet güzel bu fiyata.

Bu fiyata MSI ASUS varsa durma öner lütfen. Monster Casper alıp da sorunsuz kullanan bir sürü insan var sorun yaşama ihtimalı var diye alınmaz diye bir şey yok param olsa alırım gayet güzel bu fiyata.

Sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek ama alın. İstiyorsanız alın.
V20.3 90 Watt ve dynamic Boost'u falan yok müşteri hizmetlerini 3 kere aradım üçünde de bunu dediler.

Allah Allah, 115W deniyordu Reddit'te aynı kasa için. Dahada detaylı bakmak lazım, bilgi için sağ olun hocam. Zaten v20.3 alınabilir bir model değil Tulpar görünümlü Abra'dır kendisi.

Sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek ama alın. İstiyorsanız alın.

Allah Allah, 115W deniyordu Reddit'te aynı kasa için. Dahada detaylı bakmak lazım, bilgi için sağ olun hocam. Zaten v20.3 alınabilir bir model değil Tulpar görünümlü Abra'dır kendisi.

Ben v19.7 siparişi vereceğim sence ne almalıyım bunun gücünde bütçem maksimum 12.700.
Bir de Watt değerlerini üreten firma ayarlıyor Monster düşürmüşte düşürmüş güçlerini.

Ben de T7 V21.6 ile Asus'un 3070li modeli arasında kaldım. Asus'un 20.000 den çıkacağını varsayarak. Ama bilemiyorum 2k ekran çok cezbetti beni.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı