Monster RTX 30 Laptopları Çıktı

Monster f/p özelliğini kaybetmiş gibi duruyor acaba kasa içindeki 1 dolarlık hoparlörü 3 dolarlık ile mi revize ettiler çok merak ettim.

Bu fiyata MSI ASUS varsa durma öner lütfen. Monster Casper alıp da sorunsuz kullanan bir sürü insan var sorun yaşama ihtimalı var diye alınmaz diye bir şey yok param olsa alırım gayet güzel bu fiyata.

V20.3 90 watt ve dynamic boostu falan yok müşteri hizmetlerini 3 kere aradım üçünde de bunu dediler.

Bu fiyata MSI ASUS varsa durma öner lütfen. Monster Casper alıp da sorunsuz kullanan bir sürü insan var sorun yaşama ihtimalı var diye alınmaz diye bir şey yok param olsa alırım gayet güzel bu fiyata.

Sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek ama alın. İstiyorsanız alın.
V20.3 90 Watt ve dynamic Boost'u falan yok müşteri hizmetlerini 3 kere aradım üçünde de bunu dediler.

Allah Allah, 115W deniyordu Reddit'te aynı kasa için. Dahada detaylı bakmak lazım, bilgi için sağ olun hocam. Zaten v20.3 alınabilir bir model değil Tulpar görünümlü Abra'dır kendisi.

Ben v19.7 siparişi vereceğim sence ne almalıyım bunun gücünde bütçem maksimum 12.700.
Bir de Watt değerlerini üreten firma ayarlıyor Monster düşürmüşte düşürmüş güçlerini.

Ben de T7 V21.6 ile Asus'un 3070li modeli arasında kaldım. Asus'un 20.000 den çıkacağını varsayarak. Ama bilemiyorum 2k ekran çok cezbetti beni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…