Monster T5 V21.4.1 alınır mı?

Bütçe
15,750
Bu 16x1 RAM ama MUX yok ayrıca.
Sitesinde 105W diyor ama bu 130 olan model de olabilir.
Ekran önemli ise Monster, performans önemli ise Dell G15 daha iyi olur.

Son düzenleme:
Bu 16x1 RAM ama MUX yok ayrıca.
Sitesinde 105W diyor ama bu 130 olan model de olabilir.
Ekran önemli ise Monster, performans önemli ise Dell G15 daha iyi olur.

Hocam bu Dell G15'in işlemcisi 100 dereceleri zorluyor oyunlarda. Ben Tulpar V21.5'te 4-5 saat 2K Ultra ayarlarda farklı oyunlar test ettim. Klimasız evde 86 87 derecelerin üzerine çıkmadı. Bilmediğimden soruyorum, ekran kalitesi sıkıntılıyken ve işlemci bu kadar ısınırken bu bilgisayarın bu kadar beğenilme sebebi nedir Tulpar 21 serisine göre?

Hocam bu Dell G15'in işlemcisi 100 dereceleri zorluyor oyunlarda. Ben Tulpar V21.5'te 4-5 saat 2K Ultra ayarlarda farklı oyunlar test ettim. Klimasız evde 86 87 derecelerin üzerine çıkmadı. Bilmediğimden soruyorum, ekran kalitesi sıkıntılıyken ve işlemci bu kadar ısınırken bu bilgisayarın bu kadar beğenilme sebebi nedir Tulpar 21 serisine göre?
İşlemci ve Alienware kasası olması. Onun dışında pek bilmiyorum. @Radeon RX 5500M @Dark Lord of the Sith

Isınmayan modeller var mesela ASUS TUF modeller ısınırken ASUS ROG modeller ısınmıyor. Monster'ın Abra modelleri zaten çok kötü Tulpar ona göre biraz daha iyi ama o da ısınıyor. Performans olarak da aralarında fark yok iki cihazında donanımı aynı. İşlemci sıcaklıklarına bakın sadece.

ASUS MSI her marka iyi benim gozumde dediğiniz gibi modelden modele kotu ornek Monster Semruk ve Tulpar cok iyi ama ASUS'unda TUF kotu ROG cok iyi işte düşük orta yüksek olarak 3'e ayırmış firimalar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı