Monster T7 V25.1 düşük performans

onurgoncu

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar birde steam üzerinden 3dmark aldım eğer gideceksem servise değerlere de bakayım diye fakat sonuçlar sizin paylaştığınız ekranlara göre çok düşük. acaba kurulumda tanıtamadığım bir şeyler mi var? sonuçlarda bir gariplik var mı ?

1633258167374.png
2021-10-03 (1).png

Bende de az da olsa var altlarda ama sizin sağ taraf çok gibi geldi. Bu gece karanlıkta bir de ben deniyim tekrar. Bu arada sabah kalktım tam açıcam bilgisayarı şarj aleti ciyaklıyordu çok hafif bir sesle normal mi?
bende aynı şekil bıraktım öyle bir ses yoktu.

Dosya Ekleri

• 2021-10-03.png
    2021-10-03.png
    977 KB · Görüntüleme: 104
Arkada güncellemeler açık o arkada çok kaynak yer ilk önce tamamen kurulumu bitirin.
güncellemeleri yapıp herşeyi kapatıp turbo modu ve fan modu açık tekrar denedim değerler aşağıdadır fakat sayısal değerler çok yükselmedi ve yine benim bilgisayarı bulamıyor ve
SystemInfo data is incomplete. (Some of the data could not be parsed) hatası veriyor.
driverları monster usb den yükledim çalışmayan yok bence
özellikle cpu düşük gibi diğer kullanıcılara göre

1633260030441.png

1633260056757.png

Güncellemeleri yapıp her şeyi kapatıp Turbo modu ve fan modu açık tekrar denedim değerler aşağıdadır fakat sayısal değerler çok yükselmedi ve yine benim bilgisayarı bulamıyor ve.
Systemınfo data is incomplete. (some of the data could not be parsed) hatası veriyor.
Driverları Monster USB'den yükledim çalışmayan yok bence.
Özellikle CPU düşük gibi diğer kullanıcılara göre.

Eki Görüntüle 1179276
Eki Görüntüle 1179277

Hocam flash takı driverlar eski.
Güncellemeleri yapıp her şeyi kapatıp Turbo modu ve fan modu açık tekrar denedim değerler aşağıdadır fakat sayısal değerler çok yükselmedi ve yine benim bilgisayarı bulamıyor ve.
Systemınfo data is incomplete. (some of the data could not be parsed) hatası veriyor.
Driverları Monster USB'den yükledim çalışmayan yok bence.
Özellikle CPU düşük gibi diğer kullanıcılara göre.

Eki Görüntüle 1179276
Eki Görüntüle 1179277

Sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız?

Son düzenleme:
Hocam flash takı driverlar eski.

Sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız?
şimdi tekrardan sitesinden driverları yüklüyorum. sonra tekrar deneyecem 3dmark ı bakalım tanıyacak mı diye.
sıcaklık değerleri için ölçümü nerden yapmalıyım paylaşırım tabiki

Şimdi tekrar sitesinden driverları yüklüyorum. Sonra tekrar deneyeceğim 3DMark'ı bakalım tanıyacak mı diye.
Sıcaklık değerleri için ölçümü nereden yapmalıyım paylaşırım tabii ki.

3DMark testinin antında grafikleri var ama HWMonitor veya HWiNFO da kullanabilirsiniz.

aşağıda benim bilgisayarı görmediği için hiç grafik yok maalesef.
ne yaptıysam düzelmiyor ne yapacam bilemedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı