Monster Teknik Servis Deneyimi

@BeLcyna hehehe eşek gibi paket yapmışım açın diyecek toto zor. Şu yaşıma geldim bir kere de paketinizi açın bakalım diyeni görmedim. Daha yeni dolap uygulaması ile PC parçası yolladım içinde ne var ekran kartı tamam bu kadar.
Sadece bir kez askerde iken şimdiki eşim o zaman daha sevgili iken PTT ile eşya ve film CD'si göndermişti bakmışlar.

Cihaz 48 saatir test aşamasında bilgisayarı bellediler galiba Ne gelcek nasıl kırık dökük birşey gelcek merak ediyorum.
14 Eylül akşamı ellerinde panel yokken; 17.00 da yaptığım görüşme sonucu 17.25 de panel bulundu; 17.45 de panel değişimi yapıldı. 18.20 de son test aşamasına geçti ürün; hala son test aşamasında şaka gibi; 4 5 saat oldu; 48 saatlik test sonucunda belki 72 saat olacak; nasıl sorunlar beni bekliyor merak ediyorum.

03.10.2021 Tarihinde cihaz tekrar stoklara girecek, sanırım 1-1 değişim talebi ile uğraşıyor olacağız

Son düzenleme:
Umarım sorununuz hızlı çözülür. Bu firmanın ürünlerinin önerildiği postlara bu konunun linkini paylaşıyor olacağım.
Valla bugün çözülse yeni aldığım bilgisayarı 25 gündür kullanamıyor olacağım Da ne test ediyorlar çok merak ettim doğrusu, kafayı yedim bilgi almak için..

Taktıkları panel için garanti vermediler, yani bozuk olma ihtimali yüksek dediler; ama hala test aşamasında Ne testi yapıyorlar, cihazda sorun mu var bilmek istiyorum artık

"Bozuk olma ihtimali yüksekse niye takıyorsunuz arkadaşım, bana ya aynı ürünün kapalı kutusunu, ya da bir üst modelin kapalı kutusunu gönderin aksi taktirde ayıplı malın misliyle değişimi için tüketici hakem heyetine başvuracağım" deyin bence.

Kötü olmuş, tamemen şans işi resmen. Benim de Abra A5 13.4'üm var. Kullandıkları kasa yüzünden panelde menteşe sıkıntısı var yılda 1 kere sol menteşe çıkıyor kendi kendine. 2 kere Kadıköy servisine götürdüm ücret almadan tamiri yapıldı. 3. götürdüğümde cihazın garantisi bitmişti, klavyede de S tuşu silikti. Hem S tuşunun değişmesini istedim hem de 3. kere menteşe sorunu için geldiğimi söyledim, o zamanlar da yeni modellerinde işlemci sıkıntısı olduğu için servisi aşırı yoğundu. Ona rağmen 5 iş gününde geri dönüş yaptılar, cihazı aldım. Üst paneli tamamen değiştirmişler fakat tuş stoğu olmadığı için tuşu değiştirmemişlerdi, ücret de alınmadı. Zaten kronik sıkıntısı olan bir kasanın ekranını değiştiriyor diye ücret alması normal olmazdı ama yine de bu kadar regülasyonların firma yanlısı olduğu bir ülkede olmamıza rağmen hiçbir sıkıntı çıkartmadan değiştirdiler.

@Xriyantos Hocam bahsettiğiniz süreç; arıza yapmış ürün için, fakat işte benim sorunun 0 ürün için; bu kadar uğraş biraz sıkıntı.. Bilmiyorum nasıl birşey yapacaklar ama; merakla bekliyorum..
Cihaz Kargo sırası bekliyormuş Yeni bir sıraya girdik
-
Edit; Perşembe günü işlemleri tamamlanan ürünü hala kargolayamadılar trajikomik

Son düzenleme:
Tam Ekşi Sözlük'e açılacak rezalet başlığı gibi olmuş. Sabır diliyorum ve Monster almak isteyenlere neden almamaları gerektiğine dair güzel bir örnek verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

Tam Ekşi Sözlük'e açılacak rezalet başlığı gibi olmuş. Sabır diliyorum ve Monster almak isteyenlere neden almamaları gerektiğine dair güzel bir örnek verdiğiniz için teşekkür ediyorum.
Hocam fiyat performans ürünü 25.1 modeli Msi gp76 ile 1-1 aynı o yüzden almıştım. aralarinda 5bin tl fark var tek fark yazılım desteği ve 3060 130w yerine 3070 140w
Allah'tan cihazı almadan okuduk bunu.
teknik servisi çok yavaş yoğunluk falan dediler de; yani bitmedi yoğunluk.
Iade konusunda sorun yasamazsınız onu belirtiyim; her sorunda iadeyi kabul ediyorlar
Tavsiye model isterseniz sadece v22 ve v25 oneririm onun harici kasa kalitesi olarak incelediğim kadarıyla zayıf
Allah'tan cihazı almadan okuduk bunu.
t7 v25 modeli kesinlikle monsterin en iyisi
T7 v22 modeli bu arada önerdiğim
t5 v22 ler clevo dedi Radeon hocam
ayrıca 11.4 de önerdiği urunler arasında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…