Monster Teknik Servis Deneyimi

Hocam konu dışı ama iade bu Monster markasında kolay mı?

Az çok yaşadığım olayı anlatmıştım ekranda bozulmalar yaşıyordum, mesela bu tarz bir sıkıntı çeksem Monster'da iade durumunu kolay bir şekilde çözebilir miyim sizce?

Monster almaya karar verdim şuan, size habire iade iade diyorlar, bir ben iade alamadım Acer'dan.

çözüm üretemiyorlarsa iade diyorlar birde ilk 15 gün çok sıkıntısız. iade hakkın var

çözüm üretemiyorlarsa iade diyorlar birde ilk 15 gün çok sıkıntısız. iade hakkın var
Acer çözüm üretemiyor, iade, misli ile değişim veya bir üst model ile değişimde sunmuyorlar. Aldığım yer ile görüşüyorum, 0 aldığım üründe sorunlar yaşıyorum süreci biliyorsunuz diyorum bir şey yapamayız diyorlar. Bozuk ürünü kakalayacaklar yani, hiç memnun kalmadım.

Monster çözüm üretemeyince iade veriyorsa ben razıyım valla, çözüm üretirlerse de np.

Tulpar T7 V22.2 17,3" Gaming Laptop| Monster Notebook şunu almayı düşünüyorum. Umarım iyi bir modeldir.

Radeon hocamdan öğrendiğim kadarıyla tongfang hocam güzel
bu 22.2 modeline ek olarak

Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook bunuda öneririm.

Bunun kasası bir tık itici geldi birde 1080p. Benim attığımda 1440p, teşekkür ederim ama değerlendireceğim aklımda bulunsun.
MSI GP76 Hocam bu
GPU Z ile bakarsanız Subvendor MSI

nerde 4 çekirdek yazıyor
Resim gelmemiş
8 çekirdek yaptım da işlemci yerlerde şuan 12k olması gereken skor 8900 çıktı cinebench te
Donanımsal olarak nasıl böyle bir şey olur ya alalı 1 ay olmadı daha aşırı morelim bozuldu haftaya çarşamba ankaraya gidicem teknik servise bırakıcam

Nerden 8 çekirdek yaptınız, nerde 4 çekirdek yazıyor hiç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…