Monster Teknik Servis Deneyimi

Nerden 8 çekirdek yaptınız, nerde 4 çekirdek yazıyor hiç anlamadım
bugün işlemci için teknik servisi aradım arkadaş bir kaç ayar yaptı 4 çekirdeği kapatmış herhalde ben internetten araştırarak msconfigten geri açtım
Edit: Monster alan arkadaşlar ilk başta ben test yaptığımda normal çıkarken işlemci skorları şimdi yerlerde ayda bir yapmanızı öneririm
Edit2: Nasıl böyle bir şey olur aklım almıyor siz ne düşün,yorsunuz hocam

Benim anlamadığım şey, 1. laptop’u sırf soğutucusunun 2 tane minik alüminyum parçası eğik diye mi garantiye gönderdiniz? Öyle ise boşu boşuna zaman harcamışsınız.

Hala hala çok ilginç bilmiyordum böyle bir ayarı

Benim anlamadığım şey, 1. laptop’u sırf soğutucusunun 2 tane minik alüminyum parçası eğik diye mi garantiye gönderdiniz? Öyle ise boşu boşuna zaman harcamışsınız.

Cpu Score uda biraz düşüktü bilgisayarın, bunu görünce bundan şüphelendim.
Ayrıca 0 hocam, her şeyi sorunsuz olmalı benim için, ya kasa çizilmiş ama ben kullanırken de çizebilirim diyen rahat insanlardan değilim

Ben kaç tane radyatör kullandım o şekilde soğutucu finleri yamuk olan, sizin de soğutucunun 2-3 tane fini yamulmuş. Performansa hiçbir etkisi yok, kargoda falan yamulmuş olabilir boşu boşuna bu kadar uğraşmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…