Bunun hakkında bir başlık göremedim öncelikle varsa özür dilerim. Ben hazır yaz da geliyor bilgisayar bir kendine gelsin diye monster marka bilgisayarımı bayramdan 1-2 gün önce bakıma götürdüm. Bakımını yapıp gün içinde aradılar gittim aldım şu ana kadar sıfır sıkıntı. Ayın 9 u pazar akşamı oyun oynarken bilgisayarım birden kapandı ve açılmadı. Sonraki gün teknik servise götürdüm aldılar ve beni çarşamba günü yani ayın 12 sinde arayıp bilgisayarın anakartını değiştirdiklerini ama klavyede sıvı olduğunu normalde anakartta ücretli olması gerektiğini fakat anakartta sıvı görünmediği ve bana sorulmadan değiştirildiği için ücret alınmayacağını ama klavyeyi değiştireceklerini içinde sıvı olduğunu ve onaylayıp onaylamadığımı söylediler. Ben şaşırdım çünkü hiçbir şekilde bir sıvı dökmedim ve böyle bir şeyin tarafımca olması imkansız zaten yakın bir süre önce bakıma götürdüm ve araya bayram girdiği için çok kullanmadım. Bana 409 lira tutacağını söylediler. Başta onayladım ama sonradan neden yapmadığım bir şeyin fiyatını ödeyeyim diye düşündüm ve iptal ettirdim. Şimdi cuma günü yani ayın 14 ünde gidip konuşacağım. Ben hiçbir şekilde sıvı dökmedim ya da bilgisayara benim tarafımdan hiçbir şekilde sıvı teması olmadı ve yapmadığım şeyin ücretini ödemek cezasını çekmek istemiyorum. Bunu onlara söylediğimde klavyede sıvı göründüğü ve garanti kapsamı dışında kaldığını bir şey yapamayacaklarını söylediler. Şimdi ben ne yapmalıyım ? Yardımlarınızı bekliyorum. Sevgi ve saygılarımla.
Son düzenleyen: Moderatör: