Monster termal macun sonrası sıcaklıklar değişmedi

AyhanEge16

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Bugün termal macunlarımı yeniledim laptopumun ve GTA 5 açtım en yüksek grafilerde ekran kartım %100 kullanım + 60 watt ile çalışıyordu ve sıcaklık değeri yine 86 dereceyi gördü ve şu an ekran kartım boşta 55 derece, macundan önce de sıcaklıklar böyleydi sizce normal mi?

Dosya Ekleri

• 20250624140736_1.jpg
    20250624140736_1.jpg
    445,9 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba,
Bugün termal macunlarımı yeniledim laptopumun ve GTA 5 açtım en yüksek grafilerde ekran kartım %100 kullanım + 60 watt ile çalışıyordu ve sıcaklık değeri yine 86 dereceyi gördü ve şu an ekran kartım boşta 55 derece, macundan önce de sıcaklıklar böyleydi sizce normal mi?

Kullandığınız macun nedir? Önceden kullandığınız macunu biliyor musunuz? Ve değerler laptopa göre normal gibi geldi bana.

Kullandığınız macun nedir? Önceden kullandığınız macunu biliyor musunuz? Ve değerler laptopa göre normal gibi geldi bana.

Thermal Grizzly ile yaptım, önceden de Monster teknik servise veriyordum ama bildiğim kadarıyla yine aynı marka ve bugün fark ettim hava sıcaklıkları ekstra artmış önceden 17-18 dereceyken bugün hava 26 derece o da etki ediyor olabilir fan şu an %40 ile çalışıyor eğlence modunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı