Monster Tulpar alınır mı?

YunusDndr

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba efenim. Genelde oyun oynamak için bir laptop alacağım. Valorant, RDR, CS vs. oynayacağım.
Bu linkteki bilgisayarın SSD ve RAM güncellemesi ile almayı düşünüyorum.
(Monster alma nedenim peşin fiyatına 12 ay taksit vermesi.)

Merhaba efenim. Genelde oyun oynamak için bir laptop alacağım. Valorant, RDR, CS vs. oynayacağım.

Alınmaz. Monster'dan uzak durunuz. Ben bir hata yapıp geçen sene aldım ve aldığım gibi iade ettim. İade sebebim ise çok ısınması ve fan sesinin çok yüksek olması.

Çok pahalı özelliklerine göre.

12 Taksitle almadan başka çaren yoksa alınabilir. (Fiyatı özelliklerine göre çok yüksek) Tulpar serisinde kronik problem yoktur. Isıları ortalamadır. Çok fazla üzmez seni.

Hocam Monster'ların çok ısındığını ve bu donanımlara sahip olduğunu düşünürsek bence masaüsti almanız daha mantıklı olur, tabii sizin kriterleriniz daha önemli.

Ne önerebilirsiniz peki. Victus almayı düşünüyordum fakat 12 ay taksit seçeneği göremedim.

Kendim kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Pardon hocam 12 ay yok sanırım.

Fakat peşin fiyatına 9 taksit var bence değerlendirilebilir hocam.

Monstera ödeyeceğiniz taksidi 12 yerine 9 ay ödüyorsunuz.

Bunu almaya karar verdim peşin fiyatına 9 taksit var sizce nasıl?
Alınmaz. Monster'dan uzak durunuz. Ben bir hata yapıp geçen sene aldım ve aldığım gibi iade ettim. İade sebebim ise çok ısınması ve fan sesinin çok yüksek olması.

Kendim kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Pardon hocam 12 ay yok sanırım.

Fakat peşin fiyatına 9 taksit var bence değerlendirilebilir hocam.

Monstera ödeyeceğiniz taksidi 12 yerine 9 ay ödüyorsunuz.
Hocam Monster'ların çok ısındığını ve bu donanımlara sahip olduğunu düşünürsek bence masaüsti almanız daha mantıklı olur, tabii sizin kriterleriniz daha önemli.
12 Taksitle almadan başka çaren yoksa alınabilir. (Fiyatı özelliklerine göre çok yüksek) Tulpar serisinde kronik problem yoktur. Isıları ortalamadır. Çok fazla üzmez seni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı