Monster Tulpar T7 v19.3.1 alınır mı?

Evet çok doğru söylüyorsun fakat şu an 6-7 binlik bir laptop alıp bundan 2-3 sene sonra elimde kalsın istemiyorum.
Sadece yazın 10000 TL ile istediğini alamayabilirsin demek istedim. "Fiyatlar daha da yükselmeden şu an al" gibi bir imada bulunmadım. Yoksa dediğin gibi şu an 6-7 bin liraya laptop almak akıl işi değil.

Ben olsam oyun için masaüstü toplayıp okulda sunum vs. yapmak için yanına hafif bir laptop alırdım. Laptop fiyatları saçma sapan seviyelerde maalesef.

2.el olarak düşünürsen bunun bir üst modelini arkadaşım bu fiyata satıyor. +1 TB HDD ekli. 1-2 aylık cihaz. 2060 ekran kartlı falan fişman.

Sadece yazın 10000 TL ile istediğini alamayabilirsin demek istedim. "Fiyatlar daha da yükselmeden şu an al" gibi bir imada bulunmadım. Yoksa dediğin gibi şu an 6-7 bin liraya laptop almak akıl işi değil.

Ben olsam oyun için masaüstü toplayıp okulda sunum vs. yapmak için yanına hafif bir laptop alırdım. Laptop fiyatları saçma sapan seviyelerde maalesef.
Evet bu da mantıklı. Gerçekten laptop fiyatları aşırı absürt. Masaüstünü ilerde düşünüyorum çünkü daha 3 senem var okulumun bitmesine. O yüzden kaliteli bir şey alayım beni 5 sene götürsün sonradan masaüstüne geçerim diye düşünüyorum.
2.el olarak düşünürsen bunun bir üst modelini arkadaşım bu fiyata satıyor. +1 TB HDD ekli. 1-2 aylık cihaz. 2060 ekran kartlı falan fişman.
2.el cihazlara pek güvenemiyorum. Ama teşekkür ederim yine de.

Evet bu da mantıklı. Gerçekten laptop fiyatları aşırı absürt. Masaüstünü ilerde düşünüyorum çünkü daha 3 senem var okulumun bitmesine. O yüzden kaliteli bir şey alayım beni 5 sene götürsün sonradan masaüstüne geçerim diye düşünüyorum.

2.el cihazlara pek güvenemiyorum. Ama teşekkür ederim yine de.
Rica ederim hocam. 2. el ama sıfırdan farksız bir 2.eldi. Klavyesi ekranı bile kullanılmamış neredeyse sadece kasa olarak kullanılmış bir laptop :))

Hangi bölümde, ne şartlarda (yurt, ev) okuyorsun bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Karar senin, para senin. 😁 En mantıklı kararı vereceğini umuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı