Monster Tulpar NVMe SSD önerileri

Lny12

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Dün 17.10.20 cumartesi günü bir hata yaparak tekramarket'den Hepsiburada üzerinden Samsung 860 Evo 500GB M.2 SATA SSD aldım. SSD'den çok anlamıyorum etrafta önerildiği için bu modeli seçtim ve bilgisayar mühendisi birine donanımdan anladığını düşünerek bilgisayarıma uyumlu olup olmadığını sordum. Uyumlu olduğunu söyledi ve ben de Monster'ın sitesinde M.2 portu desteklediğini görünce anlamadığımdan M.2 SATA'da destekliyor sandım. Bilgisayarcıya götürdüğümde ise desteklemediğini öğrendim. Sorularım şunlar:

1-) Gelen SSD paketinin bandını kestim ama kutusu zarar görmedi ve eğer sorun port uyuşmazlığındaysa üründe bir hasar olduğunu düşünmüyorum. İadede sorun yaşar mıyım? Bununla ilgili bir fikri ya da tecrübesi olan var mıdır?

2-) 500GB çevresinde bir SSD düşünüyorum. Üst sınır fiyatlandırması olarak Samsung'un 970 Evo Plus'unu düşünüyorum. Bu fiyatın üstüne çıkmayı büyük performans farkları dışında çok düşünmüyorum, civar fiyatlarda daha ucuza alabileceğim daha fiyat performans ürün tavsiyeleriniz var mıdır?

970 Evo Plus linki: Samsung 970 Evo Plus MZ-V7S500BW 500 GB NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri

Bilgisayarım ve özellikleri: https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v19-1-2/
860 Evo'yu aldığım link: Samsung 860 Evo 500GB 550MB-520MB/s M.2 2.5" SSD Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin misin? Bilgisayarda 2 tane m2 slotu gözüküyor ve ssd yi iki slota da takmayı denedik ikisinde de görmedi. Hali hazırda bilgisayarın içinde olan ssd yi ise iki slot da da gördü

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı