Monster Tulpar T5 17.1 oyunda 75 derece

Arrow_Mehmet

Hectopat
Daha fazla  
Önceleri hiç ısınmıyordu ama sonradan ısınmaya başladı. Çok değil ama hissediliyordu. MSI Afterburner kurduğumda GTA V ultrada ekran kartı 75 işlemci 70 civarlarında seyrediyordu. Ayrıca SSD sıcaklığıda boşta 43 derece. Laptopu ters çevirdiğimde altındaki ızgaraların birinde baya toz yapışmıştı. Elimle üstünden aldım ama içerisinde hala toz olduğunu düşünüyorum. Garantisini yakmak istemiyorum. Monster'ın kendi temizlik hizmeti var ama ona da daha 3 ay var. Acaba Laptop soğutucusu alsam ve atıyorum ısı 70 civarına çıkınca kalkıp turbo modu açıp oyunu kaydedip kapatsam, veya direkt laptopu kapatıp beklesem bir şeyler izlesem Technopat mesela :) Sonrasında tekrar devam etsem işlemciyi yakmadan idare edebilir miyim? Laptop zarar görür mü? Yanıtlarsanız sevinirim.

İşlemcim intel i7 8750H 100 derecede ölür yazıyor Intel'in sitesinde. Ekran Kartım GTX 1060 6 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıklar dizüstü bilgisayar için çok iyi. Ayrıca 100 derecede ölmez. Zararlı olabilecek sıcaklık seviyesine ulaşmadan önce sistem kendini korumaya alır. Önce frekans kesilir, yetersiz kalırsa sistem kapatılır. Korkmanıza gerek yok.

Sıcaklık değerleriniz gayet normal durumda şahsen bende MSI GE60 Laptop kullanıcısıyım 80-85 derecelere çıktığını gördüm Turbo Fan açık durumdayken yani endişe etmeniz gerek bir durum yok bu konuda sıcaklık değerleriniz çok normal. Zaten 100 derecelere çok kolay çıkmaz diye düşünüyorum ki şahsen ben hiç 90'ın üzerinde görmedim kendi cihazımı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı