Monster Tulpar T5 V20.1.1 vs Tulpar T7 V20.3 vs Tulpar T7 V20.3. 1

Hocam peki bu bilgisayardan memnun musunuz? Muhal farz bilgisayar arıza yaptı diyelim MSI teknik servis nasıl? Amerika'dan alınca Türkiye'deki teknik servisten faydalanabiliyor muyuz?
1)Bilgisayardan aşırı memnunum her şey dahil indirimden $1322'a satın aldım Türkiye'de bu fiyata 1650ti modeli alabiliyorken 2070'li steelseries klavyeli Türkiye'de alabileceğim seriden daha üst seri bir cihaz kullanıyorum.
2)Ec Firmware güncellemesi atarken hem mail yoluyla hem telefon yoluyla görüştüm gördüğüm kadarıyla çok ilgililer bayağı bir yardımcı oldular.
3)Evet 12 ay faydalanabiliyoruz.12 ay bittikten sonra bakım işini sordum 250 lira+kdv ücreti ödeyerek bakım yaptırabiliyoruz cihazlara.
4)Soldaki cihaz GL75 Leopard, sağdaki cihaz ise Türkiye'den alınan GF75 Thin aşağı yukarı ikisini aynı fiyata aldım sağdaki cihazı satıp yurt dışından Leopard'dan daha üst seri olan GE Raider serisi bir cihaz düşünüyorum.
152515766_4025028040861788_2336599963014992844_n.jpg

1)Bilgisayardan aşırı memnunum her şey dahil indirimden $1322'a satın aldım Türkiye'de bu fiyata 1650ti modeli alabiliyorken 2070'li steelseries klavyeli Türkiye'de alabileceğim seriden daha üst seri bir cihaz kullanıyorum.
2)Ec Firmware güncellemesi atarken hem mail yoluyla hem telefon yoluyla görüştüm gördüğüm kadarıyla çok ilgililer bayağı bir yardımcı oldular.
3)Evet 12 ay faydalanabiliyoruz.12 ay bittikten sonra bakım işini sordum 250 lira+kdv ücreti ödeyerek bakım yaptırabiliyoruz cihazlara.
4)Soldaki cihaz GL75 Leopard, sağdaki cihaz ise Türkiye'den alınan GF75 Thin aşağı yukarı ikisini aynı fiyata aldım sağdaki cihazı satıp yurt dışından Leopard'dan daha üst seri olan GE Raider serisi bir cihaz düşünüyorum.Eki Görüntüle 889121
Hocam GL serisi GF Thin'den daha iyi sanırsam thin serisi çok ısınıyormuş. GL 65 Leopard'ın sıcaklık değerleri nasıl harici bir soğutucu kullanmadan? GL veya GE serisi alsam 5 sene rahat götürür mü hocam?

Hocam GL serisi GF Thin'den daha iyi sanırsam Thin serisi çok ısınıyormuş. GL 65 Leopard'ın sıcaklık değerleri nasıl harici bir soğutucu kullanmadan? GL veya GE serisi alsam 5 sene rahat götürür mü hocam?

Boştayken sıcaklık değerleri bu şekilde; oyunlarda ise LoL, CS:GO ve Valorant oynuyorum 75 derece üzerini görmedim cooler Boost 5 teknolojisi olduğu için ısınma sorunu yaşayacağınız düşünmüyorum. Fakat Gf serisi cihazda GTA 5 oynarken 92 dereceleri görüyordum bu cihazda GTA olmadığı için maalesef test edemedim. Evet 5 sene rahatlıkla götürür.

IMG-20210221-WA0002.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı