Monster Tulpar T5 v20.2 laptopta W tuşu algılı kalıyor

By.TRabZonLu™

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, konu başlığında belirttiğim gibi W tuşundan elimi çekince birkaç adım daha ilerliyor ve oyunun akışını bozuyor. Çözümü nedir?
Video da ekledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ısınınca oluyor ama. Tam fanın altında W tuşu var. Fan merallerine işlemci macunu sürsem ısıyı keser mi?

Eki Görüntüle 2071725

Hocam termal macunu fan için kullanmak verimli olmazdı ki zaten garanti ve temizlik sorunları olabilir, cihaz ne kadar ısınabilir de bu sorun olabilir bilmiyorum fakat membrane klavyeler yapısı gereği ısınınca bu sorunları yapabilir. Fakat sadece W bu soruna sahip olmazdı, hemen yanındaki tamamen aynı sekilde olan tuş da aynı sorunu yasardı diye düşünüyorum. Her türlü sonuçda cihaza ekstra müdahale yapmanın mantıklı olacağını düşünmüyorum keza cihaz çok ısınıyorsa bu çok daha büyük bir problem olurdu.

Hocam cihazın garantisi bitti maalesef. Sıkıntılar başladı. Sorun neden kaynaklı anlamadım ki oyundan mi klavyeden mi?

Yazı yazarken hiçbir sorun yok.

Hocam ısınınca oluyor diyorsanız mekanik bir sorun ve yazı yazma dahil klavye ile ilgili her durumda olması gerekiyor. Her zaman oluyor ısınmasına gerek yok derseniz yazılımsal da mekanik de olabilir. Membrane klavyelerin kauçuk aksamı sorunlu da olabilir ısınınca basılı kalacak şekilde. Oyunda sorun yapınca başka işlemler içinde deneyiniz ya da stres testine sokup cihazı stabil ısınma seviyesine çıkarıp sorunu yapmaya başlayınca yine genel olarak yazı veya başka oyunlarda deneyiniz bir. CS'de e tuşuna foward atayınca sorun olmaması W tuşunda sorun olduğunu gösteriyor ve ben her türlü ekstra bir klavye öneririm. Vaktinde bende kullandım ve bunun klavyeleri hem dandik hem değişimi pahalı. Laptop klavyeleri oyun için kesinlikle uygun değil, sorun oluyorsa da yapacak bir şey yok çünkü servisler direkt klavyeyi değiştirmek isteyecekdir.

Arkadaşlar 1 haftadır süren testin ardından ürünün klavyesi arızalı olduğu tespit edilmiş. 2240 TL ücret çıkarttılar. Bu laptopların ömrü 2 yıl demek ki. Bundan sonra Monster hiçbir ürününü almam aldırmam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…