Monster Tulpar T5 V20.3 alınır mı?

Usta siz cihazı almıştınız değil mi? Mümkünse cihazla beraber gelen adaptör kaç watt ve voltajını söyleyebilirmisiniz zahmet olmaz ise. Birde bios güncel geldi mi satın aldığınızda.
+1 biosu bende merak ediyorum

Usta siz cihazı almıştınız değil mi? Mümkünse cihazla beraber gelen adaptör kaç watt ve voltajını söyleyebilirmisiniz zahmet olmaz ise. Birde bios güncel geldi mi satın aldığınızda.
Evet aldım.
Bios guncel geldi.
180W adaptor.

Sağolasın. biostan dGPU modda seçilirken problem yaşamadınız değil mi? Bazılarında ekran kararma olmuş da mux etkinleştirirken.
Ben Optimus kullanıyorum, MUX açmadım.
Nedeni ise özel.

Hocam ya dGPU arıza verirse?
Niye arıza versin hocam? Millet bağırıyor MUX Switch alın diye. Bu arada benim laptop'ı servise gönderdim :/ Moralim çok bozuk, çağrı merkezini arıyorum iade sürem gider mi diye vesaire, 3 kişiye soruyorum birbirini tutmayan şeyler söylüyorlar. O kadar parayı peşin verdik bir de.

Gecmis olsun, ben de hic sorun cikmadi.
Korkuyorum nazar deyicek diye.
Bu arada dun win update sirasinda kardesim laptopu kapatmis, dun tum gece onla ugrastim. 1 kere Mavi ekran aldim. Monster'ı aradim cok yardimci oldular, suan sorun yok.
Moralim çok bozuk, çağrı merkezini arıyorum iade sürem gider mi diye vesaire
Gitmez bence, giderse ilk cozum dava acarim diye tehdit etmek.

Son düzenleme:
Ya bi de şöyle bir şey vardı, ben ürünü n11'den aldım. n11 diyecek cayma hakkın bitti diye. n11'e mi dava açacağım, bir ton sıkıntıya girmiştim, neyse ki ürün değişimi olacakmış. Bu konuda memnun ettiler gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…