Monster Tulpar T5 v20.3 vs Nitro 5 AN515-55

Kasa kalitesi derken kasanın menteşesi, fanı dayanıklılığı dışında anakart markası, kablo vs. kalitesi de kastediliyor mu? İleride nasıl problemler çıkabilir?

Aynı sistemler başka markalarda 3-4 bin daha pahalı, mutlaka bir fark vardır. Bu fark nereden geliyor?

Şöyel düşün diğer markalar üst seviye iken bu orta segment TUF kalitesinde.

İki sene olmadan atar mıyım, dikkatli kullanımda beş sene gider mi? Kalite farkının kullanıma etkisini anlamaya çalışıyorum aslında.

Ya buna ben de tam cevap veremem hiç belli olmaz ama senin acindan biraz rulet oynamak gibi, sonucta marka kucuk marka bunun da fiyat etiketine biraz yansimasi olur ama kullanici deneyimleri kalitesizligini belli ediyor. Hem sikayet var sitesine hem de kullanici yorumlarina bakilirsa parayla rezil olma ihtimali goz onunde bulundurulmali. Simdi sana buradan baska marka tavsiye edeceğim sansina limon denk gelecek suclu olacagim bu yuzden fazla iddiali da konusmak istemiyorum. TUF kalitesindeyse 10 yil gider zaten arkadaslar pek gormemisler hayatlarinda malum.

Ya buna ben de tam cevap veremem hiç belli olmaz ama senin acindan biraz rulet oynamak gibi, sonucta marka kucuk marka bunun da fiyat etiketine biraz yansimasi olur ama kullanici deneyimleri kalitesizligini belli ediyor. Hem sikayet var sitesine hem de kullanici yorumlarina bakilirsa parayla rezil olma ihtimali goz onunde bulundurulmali. Simdi sana buradan baska marka tavsiye edeceğim sansina limon denk gelecek suclu olacagim bu yuzden fazla iddiali da konusmak istemiyorum.

Senin dediğin sorunla Clevo modellerde olmakta.

Haklisin millet enayiliginden MSI, ASUS, Gigabyte aliyor.

Senle şu an normal bir üslupla konuşuyorum. Biraz daha kibar bir dille yazar mısın?

Millet enayilik değil üst seviye olduğu için alıyor. Yoksa herkes 3060 11800h TUF alırdı ROG yerine.

Senle şu an normal bir üslupla konuşuyorum. Biraz daha kibar bir dille yazar mısın?

Millet enayilik değil üst seviye olduğu için alıyor. Yoksa herkes 3060 11800h TUF alırdı ROG yerine.

Haklisin bugün yeterince sacmalik duydugum icin sinirlerim biraz atti kusura bakma da, ucuz etin yahnisini pazarlamakta da bu forumun ustune yok yani. Isiniyor arkadasim laptoplar, normalde isinmayi dert eden bir insan degilimdir ama GPU denen şey 86 derece oldugunda pikselleri saymaya basliyorsun kisin ortasinda 80 dereceleri gecen GPU'lar ambiyans sicakligi +10 derece oldugunda throttledan hareket edemez hale gelecek. Insanlarin hakkina giriyorsunuz ve farkinda degilsiniz. TUF'larin hepsinin askeri saglamlik sertifikasi var bu arada. TUF tough kelimesinden gelir zaten saglam demektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı