İnceleme Monster Tulpar T5 v23.1.2

70 watt çekip 99 derece olan laptopum sonuçları beğendi

Arkadaşlar tekrar merhaba. Bugün sıcaklık değerlerinde gerçekten bir artış gözlemliyorum. BIOS güncellemesini ve ekran kartı güncellemesini yaptıktan sonra sıcaklık değerlerim 95-98-100 arası seyrediyor. Bakımdan geldiğinde cihaz 80-90 arası gidip geliyordu. Aynı oyunlarda test ediyorum ve ısılar gerçekten yükselmiş. Durumu anlamış değilim neden kaynaklandığını. Bilgilendirme için not düşeyim dedim.

Virüs taraması vs. yapabilirsin belki virüs girmiştir. Pump- out da bir ihtimal.

Virüs taraması vs. yapabilirsin belki virüs girmiştir. Pump- out da bir ihtimal.

Virüs olamaz hocam. Korsan yazılım kullanmiyorum. Pump out olmuş sanırsam. Ben şaştım nasıl bir işçilik bu böyle. İyi sürede var kötü sürende. Bana kötü süren denk gelmiş sanirsam.

Pump out.

%99 öyle hocam.

2 saatte işlemci sıcaklığı 20 dereceye yakın arttı . Yanlışlıkla MX4 falan mı kullandılar acaba? En iyisi kendiniz değişim yapmanız olacak, garanti derdi olmadığı için sorun olmuyor Monster cihazlarda.

Virüs olamaz hocam. Korsan yazılım kullanmiyorum. Pump out olmuş sanırsam. Ben şaştım nasıl bir işçilik bu böyle. İyi sürede var kötü sürende. Bana kötü süren denk gelmiş sanirsam.

%99 öyle hocam.

Sürme şekliyle de alakası var fakat bu düz macunların çoğunda bu ihtimal yüksek, elinizde kyronaut hâlâ duruyorsa PTM 7950 veya 58sp modelini alıp CPU'ya uygulayın. Kyronaut'u da GPU'da kullanın, bu şekilde verim alırsınız.

Denerim hocam. Sıkıntı şu. Bilgisayarda kapanma sorunum vardı ve tekrardan kapandı az önce. Bu servis hiçbir şey yapmamış bu bilgisayara. Problem oldu benim için bu süreç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…