Monster Tulpar T5 v23.2.2 15, 6" donuyor

skaydeks

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
SSD veya HDD modeli
1TB M.2 SSD PCIe 4.0 x4
Ekran kartı
NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR6
İşlemci
Intel® Alder Lake Core™ i7-12650H
Tulpar T5 V23.2.2 15,6" laptop kullanıyorum. Aldığımdan beri toplamda 10-15 kere kullanmışımdır. Çok fazla vakit bulamıyorum çalışmaktan ancak çok fazla sorun ile karşılaşıyorum. Oyun oynarken ani donmalar ve kasılmaları geçtim. İnternet sayfalarında dolaşırken video izlerken ya da uygulama açarken bile donmalar yaşıyorum. Bilgisayarı 2023'ün 11. ayında aldım ve dediğim gibi toplasanız 10-15 kere kullanmışımdır. İlk başlarda kendi kendine kapanma yapıyordu ancak şu an o durum olmasa da donmalar çok fazla oyun oynamak film izlemek eziyet oldu. Bir keyifle aldım sinirle parçalayasım geliyor bilgisayarı. Control Center hatası diyen çok olmuş sanırım gördüğüm kadarıyla. Çok anlamıyorum maalesef ki. Onunda bir SS'ini aldım ve paylaşıyorum, yardımcı olur musunuz?

Adsız.jpg

İade isteyebilirsiniz veya değişim, iade edebilirseniz bir daha Monster kazığına bulaşmayın, sonuçta yüklü bir para veriyorsunuz, para kazanmak kolay değil..

Isıdan dolayı oluyor termal macunu kalitesiz termal macununu değiştirin.

İlk 6 ayda sorun çıkmışsa ürünün ayıplı olduğu sayılır. Müşteri hizmetlerine bağlanın. Bu konularda hızlı hareket etmezseniz pişman olursunuz.
bu konu için görülme yapacağım teşekkür ederim
Isıdan dolayı oluyor termal macunu kalitesiz termal macununu değiştirin.
benimde aklıma bu geldi aslında ama açtırsam garantisi gider mi acaba dedim

Bu konu için görülme yapacağım teşekkür ederim.

Benim de aklıma bu geldi aslında ama açtırsam garantisi gider mi acaba dedim.

Gitmez ama zarar gelir ise gider.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı