Monster Tulpar T7 20.3 macerası

22 yasındaym gayet iyi bir yerde okuyorum eğitimliyim bana akıl veren adama bak. O basınca cırt cırt eden klavyeye iyi diyorsan ben daha sana ne diyeyim. THX lisansı FPS oyunlar için iyi normal için kötü. Aynen kardeşim Monster dünya markası mükemmel Monster'in parça kalitesini öven nadir kişilerdensin 😂😂

Seni suçlamıyorum bende ilk aldıgımda böyle hevesliydim sonra adam gibi bir HP MSI falan kullan farkı seviyeyi anlarsın.

MSI kullan Monster'in ne olduğunu anlarsın demene bakılırsa bayağı eğitimliymişsin dostum hayatta başarılar dilerim.

Donanım olarak iyi işlemciyi ve ekran kartını ucuza veriyorlar ama cihazın diğer bileşenleri kalite olarak vasat bence. Ben İstanbul mağazasında farklı fiyat skalalarında 4-5 tane cihaz inceledim, hiçbirinin genel malzeme kalitesini, klavyesini, ekranını falan beğenmedim.

Donanım olarak iyi işlemciyi ve ekran kartını ucuza veriyorlar ama cihazın diğer bileşenleri kalite olarak vasat bence. Ben İstanbul mağazasında farklı fiyat skalalarında 4-5 tane cihaz inceledim, hiçbirinin genel malzeme kalitesini, klavyesini, ekranını falan beğenmedim.
Hocam öyle zaten böyle fan genç arkadaşlara bakmayın ben kullandım söylüyorum klavye cırt cırt ses geliyor felaket. Ekran 17.3 inç büyüklüğünü sevmiştim ama 25 ms oda fena. Malzeme kalitesi fena laptop sesi kötü. Şuan Hp victus 16 dayım klavye bir güzel yumuşak ses B&O diye dünyaca ünlü şirkete yaptırılmış en eski laptop markası. Yeni laptopları ucuzda değil bence 20.5 30 bin civarı vasat malzeme o fiyata victus alınır msi alınır lenova alınır.

Asus msi hp gamegaraj monster bir sürü laptop denedim hiç birinin klavyesi monsterin ki kadar kötü değildi bu kadar kötü klavye mi yapılır arkadaş ya daha soğutmaya gelmiyorum bile.

Hocam öyle zaten böyle fan genç arkadaşlara bakmayın ben kullandım söylüyorum klavye cırt cırt ses geliyor felaket. Ekran 17.3 inç büyüklüğünü sevmiştim ama 25 ms oda fena. Malzeme kalitesi fena laptop sesi kötü. Şu an HP Victus 16 dayım klavye bir güzel yumuşak ses B&O diye dünyaca ünlü şirkete yaptırılmış en eski laptop markası. Yeni laptopları ucuzda değil bence 20.5 30 bin civarı vasat malzeme o fiyata Victus alınır MSI alınır Lenovo alınır.

ASUS MSI HP GameGaraj Monster bir sürü laptop denedim hiçbirinin klavyesi Monster'in ki kadar kötü değildi bu kadar kötü klavye mi yapılır arkadaş ya daha soğutmaya gelmiyorum bile.

Sen beğenmediysen söyleyelim de piyasadan çekilsin Monster aslan parçası. 22 yaşında kendini çok büyütmüşsün sen ;) genç arkadaşlar falan klavye ses yapmıyor diye bayağı geniş konuşuyorsun aman dikkat yaşın çok genç daha. Elinde ki Victus içinde birkaç ay sonra macera konunu bekliyor olacağım 😇

Sen beğenmediysen söyleyelim de piyasadan çekilsin Monster aslan parçası. 22 yaşında kendini çok büyütmüşsün sen ;) genç arkadaşlar falan klavye ses yapmıyor diye bayağı geniş konuşuyorsun aman dikkat yaşın çok genç daha. Elinde ki Victus içinde birkaç ay sonra macera konunu bekliyor olacağım 😇
Herşeyi 1.sınıf merak etme sen. Her parçası dökülen bişeyi öven birine bişey anlatarak seviye düşüremem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı