İnceleme Monster Tulpar T7 20.4

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bu ayar Windows 10/windows 11 ile alakalı sorunları çözmek için. Ben Windows 11 kullanıyorum. Sizde Windows 10 mu yüklüydü?

Evet bende Windows 10 Pro yüklü şu anda, dediğim gibi şu an ekran kartı ve mkm dısıdan ki sürücüler Monster'ın verdiği flash diskten, internet sitesindekileri direkt olarak üstüne kursam bir problem olur mu acaba?

Son düzenleme:
Evet bende w10 pro yüklü şuanda
Hocam şimdi bir kaç deneme yapmamız gerekecek. Öncelikle monster kontrol merkezini silin. Cihazı bu şekilde 1 gün boyunca oyun oynayarak test edin. Şayet bir sorun çıkmazsa sorun bios/monster kontrol merkezi uyuşmazlığı kaynaklı olduğu netleşir. Monster kontrol merkezi bios ile bütünleşik çalışıyor yani mkm'de yapılan ayarlar bios'da da değişiyor. Duruma göre temiz kurulum (mkm/bios) yapılması gerekebilir. Eğer monster kontrol merkezini sildiğiniz halde yine aynı sorunla karşılaşırsanız muhtemelen sorun bios/windows 10 pro/donanımsal anakart arızasından biridir diye düşünülebilir. Her biri için ayrı ayrı test yapılması gerekiyor tam olarak sorunu anlayabilmek için.

Tamamdır öncelikle mkm silerek başlıyorum olaya, çok teşekkür ederim ilginiz için.

Tamamdır öncelikle mkm silerek başlıyorum olaya, çok teşekkür ederim ilginiz için.
Tamamdır hocam bir kaç gün test edin imkanınız varsa örneğin minimum 3-4 saat oyun/süresi boyunca aralıksız oyun oynayın duruma göre beni bilgilendirin.

Tamamdır hocam birkaç gün test edin imkanınız varsa örneğin minimum 3-4 saat oyun/süresi boyunca aralıksız oyun oynayın duruma göre beni bilgilendirin.

Pazartesi günü iade hakkımın son günü yarın benim kız müsaade ederse tüm gün boyu test edeceğim

Pazartesi günü iade hakkımın son günü yarın benim kız müsaade ederse tüm gün boyu test edeceğim
Mantıklı hocam kızınıza (allah bağışlasın) 1 günlük bir uğraş bulmaya çalışın Duruma göre iade edersiniz zaten cihazı. Şuan v20.4 satışdan kaldırılmış durumda ki v20.5'de fiyatı çok yüksek. Kaça aldınız cihazı bilmiyorum ancak v20.4 donanımına sahip cihazlar 30bin+ fiyat etiketlerine sahip. (Üstelik donanım olarak işlemci dışında v20.4 daha iyi) En kötü değişim bile düşünülebilir ya da bütçe arttırılarak farklı modellere geçebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim hocam Aslında bunu dedikten sonra tekrardan araştırma yaptım , iade değil de değişim isteyeceğim sanırım. Ben indirim de aldım 24.890 TL ye aldım.

Ben performans olarak inanılmaz memnunum keşke şu sorunda bir şekilde düzelse

Monster o konuda iyi hocam en kötü senaryo yaşansa bile anakart değişir o da olmazsa yenisi ile değiştirilir zaten. Umarım sizin cihazınızın sorunu sadece yazılımsaldır. Neyse siz testleri bir yapın bakalım neler olacak yarın göreceğiz. Performans ve soğutma konusunda zaten diğer markaların cihazları 90-95 derecelerde geziyor hocam. (amd tarafı) İntel olanlarda da ya hdmi 2.1 yok ya da thunderbolt 4 yok ya da paneli kötü..vb Özetle aynı donanımlara sahip bir model için 35bin+ rakamlara çıkmanız gerekiyor ki o fiyata da zaten para dolara çevrilip rtx4000 serisi beklenir. Neyse yarın sizden haber bekliyorum bakalım neler olacak.

Merhaba hocam,
Mkm silmedim, sadece aşağıda ki ayarlamayı yapıp test ettim, nasıl olsa iade etmeyeceğim, bir sorun ile karşılaşırsam değişim vs olacağı için ağırdan alayım dedim.( SFC /scannow dısm/ Online /cleanup-ımage /restorehealth )

Bugün sabah 9'dan bu saate kadar hiç kapatmadım, Jedi, RDR2 ve ek olarak farklı bir oyun ile de test etmek için AC odessy oynadım bu süre zarfında hiç sıkıntı yaşamadım o problem ile ilgili. Sadece anlık FPS dropları yedim, Jedi ve AC'de sanırım o da güncelleştirmeden. Hatta Chrome'da dolaşırken bile yaptığı için, 1-2 saatte buralarda test ettim ama bir sıkıntı yaratmadı.

İşe yaramış gibi duruyor tabii ilerleyen süreçte ne gösterir bilemiyorum.

O zaman sorun windows kaynaklı hocam. Duruma göre temiz kurulum ile windows 11'e geçersiniz. Win 11'de anlık takılma ben yaşamıyorum. Bilginiz olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…