İnceleme Monster Tulpar T7 20.4

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bu sorun tekrardan oldu , Mkm silersem turbo fan vs nasıl açabilirim bilginiz var mı ?

ürünün satışı olsa alıcam ama yok

Bende bu sorun tekrardan oldu , Mkm silersem turbo fan vs nasıl açabilirim bilginiz var mı ?
Msi afterburner ile fanları kontrol edebilirsiniz hocam. Dediğim gibi monster'a gönderme ihtimaliniz yoksa sorunu tanımlamak için test/deneme yapılması gerekiyor. İhtimaliniz varsa hiç uğraşmayın gönderin derim cihazı onlar halletsin.

@timelook üstadım yine size bir şey danışmak istiyorum timespy testi yaptığımda sizin aldıgınız puanın 400-600 puan düşüğünü alıyorum ortalama(8800 civarı), çok büyük bir problem var mıdır sizce? Formatladım PC'yi her şeyi temiz kurdum Mcc'de sizin söylediğini ayarlarda sıcaklıklarda olması gerektiği gibi.

Akşam birkaç ayar yapıp tekrardan test yaptım ve aşağıdaki gibi çıktı daha da yukarı çıkmıyor

Dosya Ekleri

• timespy.jpg
    221,1 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
win 11 mi kurdunuz? monster kontrol merkezinden gpu kısmında ki ayarları (çekirdek saat ve bellek saat frekansları) max.'a çekin. Kırmızı bir uyarı verecektir dikkate almayın.

win 11 mi kurdunuz? monster kontrol merkezinden gpu kısmında ki ayarları (çekirdek saat ve bellek saat frekansları) max.'a çekin. Kırmızı bir uyarı verecektir dikkate almayın.
Merhaba , yok tekrardan win10 kurdum , aksam test edeceğim dediğiniz gibi teşekkür ederim.

Bilgisayarın kendi yazılımı yapılan bu ayarlar sanırım OC olarak düşünülmemesi gerekiliyor , bilgisayara OC gibi yük bindirmiyor değil mi ?

Son düzenleme:
Mcc'de zaten oc sınırlı sorun olmaz sıcaklıklar biraz artar sadece. Daha üst seviye'de de performans alınabilir ancak o zaman 3 part uygulamalar gerekli. Örneğin msi afterburner ile oc+uv yapmak.

Mcc'de zaten oc sınırlı sorun olmaz sıcaklıklar biraz artar sadece. Daha üst seviye'de de performans alınabilir ancak o zaman 3 part uygulamalar gerekli. Örneğin msi afterburner ile oc+uv yapmak.
Anladım hocam , sizin aldıgınız skor mcc deki bu ayarlar ile miydi?

Hocam dediğiniz ayarlardan sonra puanım aşağıdaki gibidir

Dosya Ekleri

• 2.jpg
    320,1 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
@timelook Hocam merhaba, geçen hafta tulpar t7 v20.5 aldım. GOW oynarken sıcaklık değerleri garibime gitti. Turbo modda + sizin tavsiye ettiğiniz soğutucuyla beraber yükseltili şekilde kullanmama rağmen GOW oyununda 2 dakika bile geçmeden GPU sıcaklığı 80-86 derece aralığına gelip hiç azalmıyor. Sabit 85-87 derecede oynuyorum oyunu. Sizce bu değerler normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…