İnceleme Monster Tulpar T7 20.4

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet değerli @timelook testimiz bitti frisby (sendeki soğutucu ile)
Skor bu
Resimleri de paylaşıyorum hemen

Laptop bu şekildeydi Bu arada dynamic boost 15W seçili değildi ama ekran kartı 130W olarak seçiliydi.

Daha sonra dynamic boost'u seçtim ve 15 W yaptım onun sonucu da bu

Dosya Ekleri

• frisby1.jpg
    274,1 KB · Görüntüleme: 63
  • frisby2.jpg
    241,3 KB · Görüntüleme: 40
  • frisby3.jpg
    331,7 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20221008_100339.jpg
    214,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20221008_100332.jpg
    162,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20221008_100322.jpg
    157 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20221008_100318.jpg
    207,5 KB · Görüntüleme: 70
  • frisbydb15w3.jpg
    273,5 KB · Görüntüleme: 53
  • frisbydb15w.jpg
    324,2 KB · Görüntüleme: 50
  • frisbydb15w2.jpg
    228,8 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam yalnız cihazın ekran ve klavyede ki poşetlerini sökseydiniz bari -) Sonuçlar güzel hocam işlemciye uv gpu'ya uv+oc ile çok daha yüksek değerlere ulaşabilirsiniz aslında 3 part uygulamalarla ancak gerek yok. Güle güle sorunsuzca kullanın ve poşetlerini sökün derim -)

Çok teşekkürler, aslında monster merkezinde de var durum ve hız aşırtma ben halen 140w ekran kartı olduğunu düşünüyorum bu arada. Poşet kısmına gelirsek oraları kullanmıyorum o yüzden sökmüyorum abra A5 v15.8.5 de d sökmeden kardeşime geçti. Bir diğer husus halen 230-240w mevzusunda takılı kaldım. Şu konuştugun arkadaş varya mesaj atmamış sonuçlar acayip dereceden meraklandiriyor oysa ki

Monster kontrol merkezinde ki oc ayarları cihaza zarar verilmemesi adına sınırlıdır. Bu olay neredeyse tüm markalarda geçerlidir diyebilirim. Çünkü cihazın tasarım olarak bir üst sınırı var ve bu üst sınırın üstü ciddi risk oluşturur. Bunu da 3. parti uygulamalarla yaparsınız ki (en başta monster kontrol merkezini silmeniz gerekiyor) bu aynı zamanda cihazınızın başına bir şey geldiğinde garanti kapsamı dışına çıkartır. Oc konusu bambaşka bir konu kaliteli termal macun, laptop için kaliteli termal ped,oc-uv ayarları,ortam sıcaklığı..vb Özetle amaç timespy dünya rekoru kırmak değilse boşa zaman kaybı. Bence tamamen gereksiz. Ben bile cihazı 15W olayı dışında tamamen "varsayılan ayarları" kullanıyorum -) Bu bana fazlasıyla yetiyor zaten. Poşet olayı gerçekten ilginç. İlk kez böyle bir şey yapanı görüyorum belki tozdan korur ancak ısınma için de ne gibi sonuçlar verir bilmek zor. (monitör üstünde ki poşet için konuşuyorum sonuçta hiç hava almıyor) 230-240W olayına neden bu kadar takıldınız hala anlayabilmiş değilim. Cihazın performansı adaptör ile değil, yukarıda yazdığım oc ile yapılır. O yüzden bence çok takılmayın derim.

Oyun oynarken fark ettim sizce ışık sızması var mı? Bana az biraz var gibi geldi

Dosya Ekleri

• IMG_20221009_231854.jpg
    129,9 KB · Görüntüleme: 72
Oyun oynarken fark ettim sizce ışık sızması var mı? Bana az biraz var gibi geldi
Evet o noktada hafif var görünüyor. Bu durumu monster'a iletip çözüm için cihazınızı monster'a gönderebilirsiniz.

Evet o noktada hafif var görünüyor. Bu durumu Monster'a iletip çözüm için cihazınızı Monster'a gönderebilirsiniz.

Açıkçası beni rahatsız etmedi, ama büyür mü yoksa bu şekilde sabit kalır mı? Bir sorun teşkil etmez ise ben kullanırım böyle

Işık sızmasında ölü piksel gibi dağılma olayı olmaz hocam. Cihazınız 2 yıl garantili zaten. 6 ay sonra ücretsiz termal bakım/macun yenileme için mağazaya gittiğinizde bu durumu da iletin muhtemelen arada bunu da hallederler. Hatta işinizi sağlama almak için destek@monsternotebook.com.tr 'ye mail atın. Cihazı bakım için götürdüğünüzde bu sorunun da çözülmesi konusuna değinin. (eklemiş olduğunuz görseli de mutlaka gönderin) En azından 6 ay sonra ne olur ne olmaz işinizi sağlama almış olursunuz.

Bilgisayarı günde 2 saat kullanıyorum, ve sanki aşağıdaki gibi arttı bu ışık sızması ya da ben pinpiriklendim, bu sarı gibi olan kısım normal midir acaba hocam

Dosya Ekleri

• IMG_20221011_235424.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 60
Bilgisayarı günde 2 saat kullanıyorum, ve sanki aşağıdaki gibi arttı bu ışık sızması ya da ben pinpiriklendim, bu sarı gibi olan kısım normal midir acaba hocam
Sarı olan yerler IPS Glow dediğimiz olay. IPS panel kullanmanın getirdiği bir dezavantaj diyelim. Kullanımda herhangi bir sorun olarak görmenize gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…