Monster Tulpar T7 21.8. 1 anakartı T5 olarak görünüyor

Bütçe
25.000 TL

Tiginizm

Femtopat
Katılım
3 Ekim 2021
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, ben video prodüksiyon işleriyle uğraşıyorum. Adobe programları kullanıyorum. Arada bir de oyun oynuyorum. Bu sebeple yaklaşık 1.5 ay önce Monster Tulpar T7 21.8. 1 aldım. İlk gelen cihazda anakart Tulpar T5 olarak gözüküyordu. Genel olarak cihazın performansı çok tatmin edici değildi. Realtek ve Sound Blaster cihazı tanımıyordu. Daha ikinci kullanışımda bilgisayar bir anda donup ekran acayip bir hale geldi.

Bu olayların ardından yeni cihaz gönderdiler. Gelen cihaza deneme için FIFA 21 yükledim. Tüm driverları güncel olarak kurdum. Cihaz sürekli olarak takılıp "tırrr" diye ses çıkarıyordu. Anakart yine Tulpar T5 gözüküyordu. Üstelik FIFA 21'de de hunharca kasıyordu.
Bilgisayarda i7 11. nesil işlemci, RTX 3070 ekran kartı, 32 GB RAM falan var düşünün.

Bu cihazı da servise yolladım, ya değişim yapın ya da paramı iade edin dedim. Yine değişim yaptılar, gelen cihazı birkaç saat test edebildim. Güncellemeleri gerçekleştirdim herhangi bir sıkıntı yok fakat bu sefer de cihazın şarj olduğuna dair LED yanmıyor, güç kesiyor.

Ben 24.600 TL ödeyerek bir cihaz aldım. Bu cihazın kesinlikle tamir görmesini istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Cihazı iade etmeyi düşünüyorum, buna alternatif olarak önerebileceğiniz 25.000 TL'ye kadar 3070'li 11.nesil işlemcili bir cihaz var mı? Veyahut Monster'a güvenip bu cihazla devam mı etmeliyim? Yorumlarınızı bekliyorum.
 
MSI GP veya ge varken neden Monster aldınız ki.
Ram'i 32 ye yükseltip ek 1 TB SSD eklettim. Bu özelleştirmelerle birlikte 24.600 TL ödedim fakat diğer markalarda bu fiyata 16 GM ramli 1 TB SSD'li cihazlar alabiliyordum. Kısacası fiyat uygun olduğu için tercih ettim. Ancak ucuz etin yahnisi misali bin türlü sıkıntıyla uğraşıyorum. Şuan iade etme şansım var önerilere açığım. En kötü kendim sonradan yükseltirim aldığım cihazın Ram ve SSD'sini
 

Geri
Yukarı