Monster Tulpar T7 mi MSI Alpha 17 mi?

Monster Tulpar T7 V16.1.2 kullanıcısıyım ve size şunu söylüyorum; Monster´dan uzak durun imkanınız varsa :) Hatta bunu şöyle örnekleyebilirim, Hepsiburada´yı açın, laptop soğutucularına girip yorumları okuyun. Göreceğiniz şey "Monster kullanıcısıyım" olacaktır.

Monster Tulpar T7 V16.1.2 kullanıcısıyım ve size şunu söylüyorum; Monster´dan uzak durun imkanınız varsa :) Hatta bunu şöyle örnekleyebilirim, Hepsiburada´yı açın, laptop soğutucularına girip yorumları okuyun. Göreceğiniz şey "Monster kullanıcısıyım" olacaktır.
Bunu ss alıp onlarla paylaşabilir miyim?

Monster Tulpar T7 v16.1.2 kullanıcısıyım ve size şunu söylüyorum; monster´dan uzak durun imkanınız varsa :) hatta bunu şöyle örnekleyebilirim, hepsiburada´yı açın, laptop soğutucularına girip yorumları okuyun. Göreceğiniz şey "monster kullanıcısıyım" olacaktır.

Eski sürüm kullanıyorsunuz ben şu an T5 21.1.4 modeli kullanıyorum gayet kaliteli.

-Anne, anne sistemi toplasana il dışına çıkmam gitmem lazım,
-Oğlum ben sana dedim laptop al güzel güzel taşı diye.
-Yok anne o paraya masaüstü toplarım ben (!)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı