Monster Tulpar T7 Panel modeli öğrenme

raweon07

Hectopat
Arkadaşlar aşağıda verdiğim 3 modelin panel modelini mümkünse üreticisini öğrenmem gerekiyor ama nasıl bulurum hiç bilgim yok. Gerçekten önemli yardımcı olursanız çok sevinirim.

Monster Tulpar T7 25.1. 144Hz.
Monster Tulpar T7 25.1.1. 240Hz.
Monster Tulpar T7 25.1.2. 300 Hz ekrana sahip.

Hiç olmazsa panel modellerinin veya üreticilerinin aynı mı yoksa farklı mı olduğunu öğrenmem lazım.

Bu cihazlardan birine sahip biri varsa onlara nasıl öğrenildiğini gösterebilirim. Müşteri hizmetlerinin bile bildiğini düşünmüyorum açıkçası. Bana IPS diye AAS ekran gönderdiler maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada incelenen modelde Chi Mei CMN176E denmiş ama yine de değişebilir.
Şu panel IPS değil IPS benzeridir baya araştırdım. Bu ekran teknolojisinin sahibi Chi mei ve Foxcoon yan kuruluşu olan İnnolux adında bir şirket.VA da değil IPS de ama İPS benzeri olarak piyasada geçer hatta bazıları IPS diye geçiştirir. Sağdan ve soldan bakınca renk değişimi olmaz.Benim monster'dan da bu panel bulunuyor büyük ihtimal tüm 2020 model üstü clevo kasa monsterlarda vardır .IPS kadar kaliteli değil farkı hissediyorum biraz ama kötü de bir ekran değil. Kasadan mi bilmem ışık sızması bu panelde baya mevcut. @raweon07 eon07
Şu panel IPS değil IPS benzeridir baya araştırdım. Bu ekran teknolojisinin sahibi Chi mei ve Foxcoon yan kuruluşu olan İnnolux adında bir şirket.VA da değil IPS de ama İPS benzeri olarak piyasada geçer hatta bazıları IPS diye geçiştirir. Sağdan ve soldan bakınca renk değişimi olmaz.Benim monster'dan da bu panel bulunuyor büyük ihtimal tüm 2020 model üstü clevo kasa monsterlarda vardır .IPS kadar kaliteli değil farkı hissediyorum biraz ama kötü de bir ekran değil. Kasadan mi bilmem ışık sızması bu panelde baya mevcut. @raweon07 eon07
Ekranın gecikme süresi Valorantta 12 MS' lere kadar varabilirken 6 MS' lere kadar düşmektedir.

Şu panel IPS değil IPS benzeridir bayağı araştırdım. Bu ekran teknolojisinin sahibi chi mei ve foxcoon yan kuruluşu olan innolux adında bir şirket. VA da değil IPS de ama IPS benzeri olarak piyasada geçer hatta bazıları IPS diye geçiştirir. Sağdan ve soldan bakınca renk değişimi olmaz. Benim Monster'dan da bu panel bulunuyor büyük ihtimal tüm 2020 model üstü Clevo kasa Monster'larda vardır. IPS kadar kaliteli değil farkı hissediyorum biraz ama kötü de bir ekran değil. Kasadan mi bilmem ışık sızması bu panelde bayağı mevcut. @raweon07 eon07.

Ekranın gecikme süresi Valorant'ta 12 Ms'lere kadar varabilirken 6 Ms'lere kadar düşmektedir.

Hepsinde aynı panel mi mevcut?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı