alitopuz
Hectopat
Merhaba arkadaşlar bende Razer Core X Chroma eGPU ile NVIDIA RTX 3070 Ti ekran kartı var. Bu iki cihazı başlıkta belirttiğim ve Thunderbolt 3 destekleyen laptopuma bağladım. İlk bağladığımda TB3 arayüzü açıldı, Razer Core X Chroma aygıtını gördüm ve onayladım. Aygıt yöneticisine girdiğim de RTX 3070 Ti ekran kartı da göründü ancak sarı ünlem işareti vardı. Meğer bu ekran kartının da driveri yüklenmesi gerekmiş. Haliyle yüklemeye çalıştım ama hata verdi. Recep bey, Ali beyin videosun da bahsettikleri dahili ve harici ekran kartlarının sürücülerinin aynı sürümde olması gerektiğini bilmiyordum, bu hatayı gidermek adına TB3 arayüzüne girdim ve Razer Core X Chroma'yı kaldırdım. Vay kaldırmaz olaydım, cihazı tekrar bağladığım da artık TB3 cihazı tanımadı, yani hiç bağlantı kuramadım. Ben de TB3 yazılımını kaldırdım. Şimdi Monster'ın resmi web sitesinden en güncel TB3 yazılım dosyasını indirdim. Dosyayı açtığım da o kadar çok içerik var ki hangisini yükleyeceğimi bilmiyorum. Normal setup dosyasını çalıştırıp denedim yine Razer Core X Chroma'yı görmedi. Ne yaptıysam başaramadım. Eklediğim görselde indirdiğim dosya görselleri mevcut ve dosya içinde dosya var. Bir de kit halinde bir yükleme yapılıyormuş. Bu nasıl yapılıyor? Sizce hangisini açıp yüklemem gerekiyor? Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: