Monster Tulpar T7 V16.1 vs T5 V17.1

Aonaldi

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2018
Mesajlar
60
Çözümler
1
Başlıkta yazdığım iki bilgisayardan birini almak istiyorum. İkisine de kasım-aralık gibi 1TB 7200RPM 128MB Hard Disk ve 8 GB RAM daha ekleyeceğim. Eğer Tulpar T7 V16.1 alırsam ekranını 120 Hz alacağım. Sizce hangisini almalıyım? 17.3 inç ve 120 Hz olması 600 TL fark için değer mi sizce ? Kullanan varsa problemlerini yazabilirse sevinirim.
 
Çözüm
Sizin bu konularda bir çok mesajınızı gördüm acaba abra a5 v13.4 nasıldır 16 gb ram Hard Disk ve hızlı ssd ile alınır mı? 1050ti ve 1060 6gb arasında laptopta da çok fark var mıdır?
Sırf RAM gibi şeylerden dolayı ekran kartından kısmayın... 1060'ı alın... Fark var mı? Dünyalar kadar fark var. Onun dışında sadece soru amaçlıysa 13.4 özelleştirmeler ile alınabilir.
Bu özelliklerde laptoplar varken gidip o kadar parayı 1060 6gb olmayan bir laptopa saymak istemiyorum açıkçası.
Asus ROG Strix GL703VM'ye bakmanı tavsiye ederim. 17.3" ekranı, GTX 1060 6Gb gibi özellikleri var. Tek dezavantajı, o da sana göre, 60 Hz olması. Tasarımı sadedir yani ben gaming bilgisayarım diye bağırmaz ama görünüş bakımından güzeldir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı