Monster Tulpar T7 v19.3 güncel BIOS ve ec sürümleri nereden bulunur?

aşk sakızı

Hectopat
Selamlar, başlıkta da yazdım, Monster Tulpar T7 v19.3 Notebook'una sahibim. Klavye mekanik klavye ve klavye ışığı ile ilgili problemlerim var. Kontrol merkezinde klavye aydınlatmaya dair hiçbir sekme yok. Eskiden vardı kullanabiliyordum değiştirebiliyordum. Sonradan sonraya böyle olmaya başladı. Yetkililerle telefonda görüştüm ve benden kontrol merkezini silip tekrar kurmamı istediler ve format atarak tekrar temiz kurulum yapıp kurmamı istediler, bunların hepsini yerine getirdim fakat sorunum çözülmedi. BIOS güncelleme gerekebilir dediler. Benim de pek müsaitliğim olmuyor işim gereği ve işim de bu laptopta olduğu için 1 gün içinde verip vermemelerinden korkuyorum. Ec sanırım bu klavye gibi bazı sistemleri kontrol eden çip oluyor. BIOS ve ec güncellemeyi planlıyorum fakat güncel versiyonlarını nasıl bulurum hiçbir fikrim yok. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam merhabalar öncelikle.

Cihazda sıvı teması vs. oldu mu? BIOS arşivimden sizin için BIOS'u bulacağım. Klavye, ekran ve touchpad USB gibi giriş çıkışları IO çipi kontrol eder. Ekrana görüntü geliyorsa IO'da sorun yoktur. Arşivime bakıp döneceğim.

Hocam merhabalar öncelikle.

Cihazda sıvı teması vs. oldu mu? BIOS arşivimden sizin için BIOS'u bulacağım. Klavye, ekran ve touchpad USB gibi giriş çıkışları IO çipi kontrol eder. Ekrana görüntü geliyorsa IO'da sorun yoktur. Arşivime bakıp döneceğim.
Elektronik sigara içildiği için kenarlardan hafif nemlenme problemleri oluyor 2 senedir düzenli olarak açıp temizliyorum. RGB ledler zaten yanıyor fakat renk değiştiremiyorum hiçbir şekilde. Ben sadece düz tek bir renk istiyorum fakat rengarenk duruyor her zaman animasyonu da yok. sanırım

TONGFANG - GK7CP6S​

Clevo kasa mı bu ? Ona göre yardımcı olabilirim.
o konuda paylaşılan bios dosyaları v19.4 için hocam, sanırım içinde rtx 2060 mevcut.
Mesaj atın size en güncel sürümü versinler.
mesaj attım fakat 1 haftadır bir dönüş olmadı maalesef

bilgi açısından şu anki msinfo bilgilerim;
1649009390812.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı