reddragoned
Hectopat
Bence msi al derim dostum bende gf65 modeli var kullanıyorum. Herhangi bir servis sıkıntısı yaşamadım. Hatta kendim ssd eklemek isterken 2.5” ssd slotu var zannedip baya kurcalamıştım ama bulamadım. Servisi aradım benden resim istediler laptopun açık halinin ve anında yardımcı oldular. Ayrıca msi aldıktan sonra sitesinden kayıt yaptırırsan ekstra 3 ay daha garanti hediye ediyolar. Cihazı sökmen kendin ekleme yapman garantiyi de bozmuyor. Aynısı asusta geçerli mi bilmiyorum. Asus da çok iyi bir marka ancak bana göre oyun denilince MSI en iyisi. Yazılımlarının da çok iyi olduğundan bahsetmeye gerek bile yok. Örneğin msi afterburner ve dragon center.Arkadaşlar çok düşündüm ve en sonunda.
.Asus G731GU-H7229 Intel Core i7 9750H 16GB 1TB SSD GTX1660Ti Fiyatı
Asus G731GU-H7229 Intel Core i7 9750H 16GB 1TB SSD GTX1660Ti en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu modelin benim için en uygun olacağını düşündüm gerek soğutma performansı gerek pil ömrü gerek uzun ömürlülüğü konusunda en mantıklı bu geldi.
Monster hepsinden uygun özellikleri de tatmin edici ama anladığım kadarıyla Monster kesinlikle şans işi ürünler birbirini tutmuyor kulanıcının biri memnun biri şikayetçi, MSI ise benim en çok iyi olduğuna inandığım markaydı ama servis sıkıntısından korktum başıma bir sorun geldiğinde muhattap bulabilmek ve güzel geri dönüşler almak önemli. Almadan önce son kez fikirlerinizi almak istiyorum acaba doğru mu yapıyorum yanlış mı daha iyi bir seçim yapabilir miyim lütfen görüşlerinizi paylaşın.
Ayrıca MSI max ram kapasitesi 64gb iken asus 32 gb ve hafiflik benim için önemli diyorsan MSI daha hafif, aralarında 350 gram fark var ki az bi fark değil.