Monster Tulpar T7 V19.7 alınır mı?

Makaleler
1
Monster'in iyi bir marka olmadığını biliyorum. Ama bazı modelleri gerçekten iyiymiş. Bunun fiyatı da çok iyi geldi. Sizce alınır mı?

Monster'in iyi bir marka olmadığını biliyorum. Ama bazı modelleri gerçekten iyiymiş. Bunun fiyatı da çok iyi geldi. Sizce alınır mı?

Bana göre marka ile alakası yok özellik olarak müthiş ve Monster cihazlarda RAM değiştirmeniz durumunda garanti servisiniz devre dışı kalmıyor bakma bizim millete iyi kullandıktan sonra hiçbir şey olmaz.

Bana göre marka ile alakası yok özellik olarak müthiş ve Monster cihazlarda RAM değiştirmeniz durumunda garanti servisiniz devre dışı kalmıyor bakma bizim millete iyi kullandıktan sonra hiçbir şey olmaz.
Monster kullandın mı, tecrübelerimizi anlatıyoruz ve eleştiriyoruz, kötü mü?
@Radeon RX 5500M hocam kaçışınız yok :D Monster konularında sizi etiketlemeden durmam :)
Beni de etiketle, bende laptopcuyum.

RTX 2070 içeren bir laptopu bu fiyata sağlamaları yeterliyken servisleri de gayet ilgili ve ucuz. Kasa tasarımı ve kalitesini sevmiyorum fakat bu alınmaz anlamına gelmiyor, bugün 13 bin TL bütçeyle laptop alacak olsam bunu alırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı