Monster Tulpar T7 V19.7 alınır mı?

Kısa bir süre içinde HP'den daha çok kanser etti, fazlasına gerek yok.

Ya hu reyiz seni de Monster tavsiye ederken mi görecektik, bunu sana yapan dünya bize neler yapmaz!

SSD çöp ama, değitirilmeli.

Hocam Monster içinde model bazlı analiz yapmak daha mantıklı, genelleme yapınca kötü modeller çoğunlukta olduğu için markaya kötü demek zorunda kalıyoruz. V19.7ye 3060 taksalar herkese linkini atardım:D

Şimdi baktım, bu kasası kaliteli, ama benim attığım Acer'i kaçırmayın derim, soğutma olarak önde bir tık, bence Acer ama bu kasada alınır.
Acer kaliteli ama hem işlemcisi hem de ekran kartı daha güçsüz. Fiyat olarak da 1000 TL civarında bir fark var. Monster'ın da bu kasası kaliteli. Bana hala Monster daha mantıklı geliyor.

Hocam Monster içinde model bazlı analiz yapmak daha mantıklı, genelleme yapınca kötü modeller çoğunlukta olduğu için markaya kötü demek zorunda kalıyoruz. V19.7ye 3060 taksalar herkese linkini atardım:D

Aynen, @349203 hocamla da bu marka ön yargısını konuşmuştuk. Ama genel olarak kötü. Bazı kasaları da fiyatını hak ediyor hakatten.

Dayımda o zamanların efsanesi olan 12 senelik bir tane var, gerçekten hala yaşıyor ama ölü desek yanlış olmaz :D
Bende de L10-102 modeli vardı. 256 MB DDR RAM, 40 GB IDE HDD, Intel Pentium M 1.60 GHz işlemcisi ile tam bir canavardı 😀 Yere düşürmesem bozulacağı yoktu. Eğer düşürmemiş olsaydım bugün 15 yaşında olacaktı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı