Monster Tulpar T7 v20.2 macOS Ventura kurulumu

Fırat Bulut

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU - 16 GB RAM RTX2060
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Arkadaşlar herkese merhaba,,, aşağıda özelliklerini belirttiğim bilgisayarıma Ventura kurmak istiyorum fakat kendim için uygun bir EFI dosyası bulamadım. EFI dosyası bulamamakla birlikte .RAW uzantılı Ventura imajını USB belleğime yazdırdığım zaman boot etmem gereken Partition 3 çıkmıyor ama .DMG olan Ventura imajını yazdırdığım zaman çıkıyor bunun sebebi ne olabilir?

PC özelliklerim:

Intel(R) Core(tm) i7-10750H CPU @ 2.60GHz
Görüntü bağdaştırıcı UHD Graphics fakat 620 mi yoksa 630 mu onu bulamadım.
16,0 GB RAM.
SATA HDD.
Intel(R) Wi-Fi 6 AX201 160MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese merhaba,,,, aşağıda özelliklerini belirttiğim bilgisayarıma Ventura kurmak istiyorum fakat kendim için uygun bir EFI dosyası bulamadım. EFI dosyası bulamamakla birlikte .RAW uzantılı Ventura imajını USB belleğime yazdırdığım zaman boot etmem gereken Partition 3 çıkmıyor ama .DMG olan Ventura imajını yazdırdığım zaman çıkıyor bunun sebebi ne olabilir?

PC özelliklerim:

Intel(R) Core(tm) i7-10750H CPU @ 2.60GHz
Görüntü bağdaştırıcı UHD Graphics fakat 620 mi yoksa 630 mu onu bulamadım.
16,0 GB RAM.
SATA HDD.
Intel(R) Wi-Fi 6 AX201 160MHz.

Hangi imajı kullanmaktasınız? Dahili grafik kartınız UHD 630.

Son derece uyumlu sisteminiz var, mümkünse Turbo'yu kapatın çünkü sıcak çalışacaktır.

Öneri için teşekkürler. Uyumsuz olan parçalar da var RTX 2060 ve Samsung MZVLB5122 512 GB NVMe SSD gibi ama onları yazma ihtiyacı duymadım kullanmayacağım için. Dediğim gibi yazdığım sorunları çözebilirsem çok güzel olacak.

Disk yönetiminden USB'nizin nasıl gözüktüğünü atar mısınız?

Tabii. İki sabit disk var bende ayrıyeten onu da belirteyim.

1673784275580.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı