Monster Tulpar T7 v20.3 nasıl?

Biliyorum hocam, modelden modele değişmiyor malesef, hepsi bu şekilde, Monster 2060'lı arkadaşımın ekran kartı 85 derece civarlarında geziyor. Araştırmamı yaptım ve RTX 3000 Mobile'in şimdilik laptoplar için fazla ağır olduğu sonucuna vardım. %60 civarı kullanımda 90 derece'den başka ne anlaşılabilir ki. Haha atılacak bir şey değil bence, büyük kaslı bir laptop kullanacaksanız sıcaklık sorunlarıyla karşılaşmak tahmin edilebilir bir sonuç.

Boş mesaj demek veya bilgimi sorgulamak yerine neden düzgün sebepler sıralayıp yanıt vermiyorsunuz? Hiçbir şeye çöp demedim, ne olacağını söyledim sadece.

KS Arkadaşın daha hafif laptop modellerine veya masaüstüne yönelmesini öneririm.
Peki neden MSI ,Legion, Asus modelleri bu dereceleri geçmiyor. Bir tane kronik sıkıntılı üründen tüm RTX 30 laptoplar kötü mü oldu? Haha yerine kızgın atılabilirdi doğrudur.
 
Konu boş yerlere çekilip duruyor, ikiniz gidip başkasını linçleyebilirsiniz, cevap yazmayı kesiyorum.
Başka nereye çektik konuyu? Haksız çıkınca haklısınız demek zor olmamalı. Üzücü gerçekten, sanki biz bunları doğduğumuzdan beri biliyoruz. Güle güle size, düzgün bir şekilde cevap verecekseniz ve tartışacaksanız her zaman bekleriz. Ama böyle trip atarcasına "cevap yazmayı kesiyorum." demek çok komik gerçekten. Kimseyi linçlediğimiz yok ayrıca.
 

Oh be 2060'lı ucuz PC bunu alıyorum teşekkürler kaç saattir AFK'ydım bunu yazacaktım çok teşekkürler <3 Monster markasını sevmiyorum ama ucuz yoktu ondan Monster'da takılı kalmıştım çok sağ olun
 

Geri
Yukarı