Monster Tulpar T7 v20.3 PUBG FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

Yesari

Hectopat
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
i7-10750H
Merhabalar, bayağıdır PUBG oynayan birisiyim. Bu sıralar sürekli FPS düşmesi yaşıyorum. FPS'ler 120 130 lardan 70, 60'lara düşüyor anlık. Bu yaklaşık 3 4 gün önce başladı başta geçer dedim ancak hala geçmedi önceden böyle bir sıkıntı yoktu düşse bile en fazla 10 bilemedin 20 düşerdi şimdi bu kadar düşünce çok sıkıntı yaşatıyor. Dosyaları doğruladım hala aynı. Sildim yükledim yine aynı. Var mı bilgisi olan daha önceden yaşamış olan?

PC: Monster Tulpar T7 v20.3
PC özellikleri:
  • i7-10750H
  • RTX 3060.
  • 16 GB RAM.
  • 500 GB SSD.

Merhabalar, bayağıdır PUBG oynayan birisiyim. Bu sıralar sürekli FPS düşmesi yaşıyorum. FPS'ler 120 130 lardan 70, 60'lara düşüyor anlık. Bu yaklaşık 3 4 gün önce başladı başta geçer dedim ancak hala geçmedi önceden böyle bir sıkıntı yoktu düşse bile en fazla 10 bilemedin 20 düşerdi şimdi bu kadar düşünce çok sıkıntı yaşatıyor. Dosyaları doğruladım hala aynı. Sildim yükledim yine aynı. Var mı bilgisi olan daha önceden yaşamış olan?

PC: Monster Tulpar T7 v20.3
PC özellikleri:
  • i7-10750H
  • RTX 3060.
  • 16 GB RAM.
  • 500 GB SSD.
Oyun oynarken sıcaklık değerleriniz kaçta?

Oyun oynarken sıcaklık değerleriniz kaçta?
Sıcaklıklar ne durumda?
Oyun modunda oynuyorum işlemci 85 90 arası, ekran kartı 75 80 arası oluyor.
PUBG genelde her gelen güncelleme ile optimizasyonu daha kötü olan bir oyun ne yazık ki.
Pubgden kaynaklı olabilir. Başka oyunlarda oldumu?
Valorantda denedim hiç sıkıntı yoktu düşse bile anlık düşmüyor. Drop yaşatmıyor. PUBG den kaynaklı olabilir dediğiniz gibi. Belki daha önceden yaşayan varsa çözümü var mıdır diye sordum ama bugg ya :D

Valorantda denedim hiç sıkıntı yoktu düşse bile anlık düşmüyor. Drop yaşatmıyor. PUBG den kaynaklı olabilir dediğiniz gibi. Belki daha önceden yaşayan varsa çözümü var mıdır diye sordum ama bugg ya :D
Hocam pubg kadar optimizasyonu kötü oyun görmedim. Steam pubg beleş oluyor onu deneyin bence.

Başka oyunlarda yoksa PUBG ile ilgili bir sorun vardır.

Hocam pubg kadar optimizasyonu kötü oyun görmedim. Steam pubg beleş oluyor onu deneyin bence.
Zaten steam üzerinden oynuyorum ücretsiz olunca da bir şey değişeceğini düşünmüyorum ya genel oyunda sıkıntı var sanırım.
Başka oyunlarda yoksa PUBG ile ilgili bir sorun vardır.
Pek fazla oyunda denemedim ancak diğer oyunlarda bi sıkıntı olduğunu görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı