Monster Tulpar T7 V21.7 Spotify çalışırken işlemci çok ısınıyor

mustafa31232

Megapat
Daha fazla  
Selam dostlar, evet garip bir konu başlığı ama ne gariptir böyle bir sorun yaşıyorum. Sizlere resim resim anlatacağım...

1. resimde Spotify çalışırken ve müzik çalarken çekmiştim.

a1.png

2. resimde Spotify'da müzik çalmıyor ama arka planda çalışıyorken çektim.

a3.png

3. resimde ise Spotify çalışmıyor.

a2.png

Özellikle müzik dinlerken 81 derece olduğunu gördüm ve gerçekten çok şaşırdım. Direkt kapattım ve 66 dereceye düştü işlemcim. Sonra sildim yükledim ve evet kurduktan sonra ısınma problemi gitti lakin 20-25 dakika dinledim ve yine işlemcim 75 dereceye kadar dayanmış ve fan sesli şekilde çalışıyor.

Bilgisayarım Monster Tulpar T7 V21.7
Üstelik şu anda bunu yazarken işlemcim 59 ekran kartım 57 derecede

Açıkçası aklıma başka yol gelmiyor. :( yardımcı olamadım.
Sorun değil en azından çabaladınız ve çabanız için teşekkür ederim
1637342435026.png

dostum Spotify sildim ve şimdide Windows Defender yüksek şekilde güç kullanıyor ne oluyor anlam veremiyorum :(

Son düzenleme:
Şarjda kullanıyorsan tarama yapıyordur.
Gerçek zamanlı koruma ayarını kapatınca güç tüketimi azalıyor bu seferde "WMI Provider Host" yüksek güç tüketiyor neden böyle oluyor gerçekten anlam veremiyorum
Bazen Discord yüksek güç kullanıyor diyor gerçekten 2 gündür garip şekilde davranıyor bilgisayar

Gerçek zamanlı koruma ayarını kapatınca güç tüketimi azalıyor bu seferde "WMI Provider Host" yüksek güç tüketiyor neden böyle oluyor gerçekten anlam veremiyorum
Bazen Discord yüksek güç kullanıyor diyor gerçekten 2 gündür garip şekilde davranıyor bilgisayar
Bazen sürücü güncellemelerinden yapıyor olabiliri. Bios ta ve diğer entegreler eski sürücü kullanıyorsa gücü tam ayarlayamıyor bütün sürücüleri ve biosu güncelle sonra bakalım.

BIOS güncel onda bir sorun yok sürücü güncellemeleri güncel 1 hafta önce falan toplu güncelleme yaptım :(
Dostum Windows Defender bir crack dosyasını galiba virüs olarak zannettiği için oluyor bu. O Crack'ı sildim ve ısınması düzeldi şu anda batarya modunda 55-56 derecede işlemci güç modunda 61-62 arası.
Bazen sürücü güncellemelerinden yapıyor olabiliri. Bios ta ve diğer entegreler eski sürücü kullanıyorsa gücü tam ayarlayamıyor bütün sürücüleri ve biosu güncelle sonra bakalım.
dostum bir şey soracağım, Olay Görüntüleyicisindeki hatalar topluluğu bilgisayara zarar verir mi ?

Son düzenleme:
BIOS güncel onda bir sorun yok sürücü güncellemeleri güncel 1 hafta önce falan toplu güncelleme yaptım :(
Dostum Windows Defender bir crack dosyasını galiba virüs olarak zannettiği için oluyor bu. O Crack'ı sildim ve ısınması düzeldi şu anda batarya modunda 55-56 derecede işlemci güç modunda 61-62 arası.

dostum bir şey soracağım, Olay Görüntüleyicisindeki hatalar topluluğu bilgisayara zarar verir mi ?
Sadece yavaşlatır ccleaner ile kayıt defterini temizle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı