Monster Tulpar T7 V26 2.2 alınır mı?

Bütçe
70000
Masa üstü 4070 ti süperli kasa var ama çok şehir dışına çıktığım için laptop lağzım monsterlarda fan sesi fazla diyorlar ve fazla ısınıyormuş böyle bir sorun yaşadınız mı ve kroniği var mı

Bu tarz cihazlarin hepsinde fan sesi fazla. Monsterda bundan ziyade isinma, donanimsal sorunlar ve servis problemleri var bulasmaya asla degmez. Atilan GameGaraj cihaz cok daha iyi.

Sırf 17 inc olmasi icin donanimdan kismazdim. Bu fiyata boyle islemci, boyle ekran ve 5070 bulamazsiniz baska hiçbir cihazda.

Ekran önemli 16'lık Omen'i iade ettim çok küçük geldi kardeşimle beraber alacağız o yüzden 17 almayı düşünüyoruz

Bu tarz cihazlarin hepsinde fan sesi fazla. Monsterda bundan ziyade isinma, donanimsal sorunlar ve servis problemleri var bulasmaya asla degmez. Atilan GameGaraj cihaz cok daha iyi.
Hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum slayerada söven fazla sizde var mı kullandınız mı hiç

Ekran önemli 16'lık Omen'i iade ettim çok küçük geldi kardeşimle beraber alacağız o yüzden 17 almayı düşünüyoruz.

Hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum slayerada söven fazla sizde var mı kullandınız mı hiç.

Kullanmadim ama denedim. Fiyatina gore oldukca premium, Tongfang'in bu sene cikan ust seviye kasalarini kullaniyor iyi ve oturakli bir kasasi var. %100 sRGB 300Hz QHD+ mukemmel bir paneli var. Islemci olarak direkt canavar, laptoplarda bulunabilecek en iyi islemcilerden birisine sahip, en guclu 5-10 islemci arasina girer desem yalan olmaz. Ekran karti olarak ise bu fiyata 5070 buyuk avantaj. Slayer 3 ve oncesi sorunlu denebilir ancak 4 ve sonrasi kendini cok gelistirdi GameGaraj ve kendini kanitladi. Servis olarak Türkiye sartlarinin uzerinde, gayet ilgililer. Cihazlarida F/P olarak mukemmel.

Ekranı büyük olsa alacaktım

Kullanmadim ama denedim. Fiyatina gore oldukca premium, Tongfang'in bu sene cikan ust seviye kasalarini kullaniyor iyi ve oturakli bir kasasi var. %100 sRGB 300Hz QHD+ mukemmel bir paneli var. Islemci olarak direkt canavar, laptoplarda bulunabilecek en iyi islemcilerden birisine sahip, en guclu 5-10 islemci arasina girer desem yalan olmaz. Ekran karti olarak ise bu fiyata 5070 buyuk avantaj. Slayer 3 ve oncesi sorunlu denebilir ancak 4 ve sonrasi kendini cok gelistirdi GameGaraj ve kendini kanitladi. Servis olarak turmiye sartlarinin uzerinde, gayet ilgililer. Cihazlarida F/P olarak mukemmel.
17 lik olsa alabilirdim

Sirf 17 inc olmasi icin emin olsun donanimdan kismak sacma. Bu fiyat bandinda iyi bir 17 inc cihaz yok.
Şimdi baktım 17 inçlik var ama fiyat biraz tuzlu ilk bilgisayar masaüstü 27 inç olduğu için anca 17 inçlik yetiyor

İçinde Monster geçen hiçbir şey alınmaz hocam. Hurafelerden değil kendi düşüncemden söylüyorum. Excalibur da aynı şekilde.
Monsterla kötü bir geçmişiniz var gibi neden kötü dediniz

Bunu da düşünüyorum 17 inçlik olanını hiç slayer kullandınız mı fan sesi ısınma nasıldır

Son düzenleme:
Masa üstü 4070 Ti Super'li kasa var ama çok şehir dışına çıktığım için laptop lazım Monster'larda fan sesi fazla diyorlar ve fazla ısınıyormuş böyle bir sorun yaşadınız mı ve kroniği var mı?

Hocam fan sesi konusuna bende katılıyorum ama ısınma konusunda 6 ayda 1 bakımı yapıyorum öyle bir problem yaşamadım bakımlara dikkat edersen ısınmaz.

Hocam fan sesi konusuna bende katılıyorum ama ısınma konusunda 6 ayda 1 bakımı yapıyorum öyle bir problem yaşamadım bakımlara dikkat edersen ısınmaz.
Sizde bu model mı var yoksa daha eski mı bu model bu sene çıktığı için hakkında bilgi bulamadım kullanana da denk gelmedim

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı