xprt
Femtopat
Daha fazla
Dizüstü bilgisayarım Monster Tulpar v20.2 NVIDIA 6 GB RTX 2060, Intel i7-10750H-2, 60GHz Turbo Boost ile 5, 0GHz, 16 GB RAM 2933MHz.
Valorant'ta en düşük ayarlarda oynamama rağmen Custom Game'e kendim girdiğimde 350-300 civarı FPS alırken normal bir maçta bu değerler 130-180 arası oluyor. İşlemci sıcaklığı 85-93, ekran kartı sıcaklığı 80-90 arası değişiyor. Laptopu alalı 5 ay olmamıştır teknik bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bir arkadaşım sorunun internet bağlantınla alakalı olabileceğini söylemişti biraz ping sıkıntısı çektiğim doğrudur. Oyunu genelde Wi-Fi açıkken oynuyorum. Sizce sorun nedir?
Düzeltmek için denediğim şeyler:
NVIDIA panel ayarlarını yaptım.
NVIDIA GeForce'un oyun kaydetmesini devre dışı bıraktım.
Discord FPS düşürme ayarını yaptım.
Laptopu oyun modunda oynuyorum.
Xbox Game menu devre dışı vaziyette.
Valorant'ta en düşük ayarlarda oynamama rağmen Custom Game'e kendim girdiğimde 350-300 civarı FPS alırken normal bir maçta bu değerler 130-180 arası oluyor. İşlemci sıcaklığı 85-93, ekran kartı sıcaklığı 80-90 arası değişiyor. Laptopu alalı 5 ay olmamıştır teknik bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bir arkadaşım sorunun internet bağlantınla alakalı olabileceğini söylemişti biraz ping sıkıntısı çektiğim doğrudur. Oyunu genelde Wi-Fi açıkken oynuyorum. Sizce sorun nedir?
Düzeltmek için denediğim şeyler:
NVIDIA panel ayarlarını yaptım.
NVIDIA GeForce'un oyun kaydetmesini devre dışı bıraktım.
Discord FPS düşürme ayarını yaptım.
Laptopu oyun modunda oynuyorum.
Xbox Game menu devre dışı vaziyette.