Çözüm Monster v17.2.X performans sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
BIOS : 1.07.07TFB10 sürümü bende yüklü olan. Bir süre önce sorduğum zaman bana da en güncel sürüm yüklü dediler. Bu sorunla aylardır uğraşıyorum. Çözüldüğüne emin misiniz ?

BIOS : 1.07.07TFB10 sürümü bende yüklü olan. Bir süre önce sorduğum zaman bana da en güncel sürüm yüklü dediler. Bu sorunla aylardır uğraşıyorum. Çözüldüğüne emin misiniz ?
Bu Clevo'nun kendi sitesinden. Laptopunun arkasındaki seri numarasına göre bakabilirsin son sürüm olup olmadığına. Monster'a güvenme sen. Sitelerinde kontrol merkezi 3.0 sürüm Clevo'nun kendi sitesinde 3.36 sürüm.

Benim seri numarası tamamen silinmiş. Sadece N ile başlıyor.
Windows cmd üzerinden seri numarasına bakmaya çalıştım fakat seri numarası yok diyor.
BIOS üzerinden bakmaya çalıştım YOK diyor.

Gerçekten inanılmaz bir marka Monster.
Ayrıca ilk sayfada bios üzerinden yapılması gereken ayarlarda "Encore Secure Boot" seçeneğini ben "Enable" yapamıyorum. Hiçbir şekilde değiştirilmiyor.

Önerisi olan var mı ? Ben bu cihazın seri numarasını nasıl bulabilirim ?

Bu Clevo'nun kendi sitesinden. Laptopunun arkasındaki seri numarasına göre bakabilirsin son sürüm olup olmadığına. Monster'a güvenme sen. Sitelerinde kontrol merkezi 3.0 sürüm Clevo'nun kendi sitesinde 3.36 sürüm.
3.36 olan 3.0 olana göre daha iyi mi?
O yazı özel yazı hocam sıkıntı yok başka önerdiğim bişi olarak hocam windows 11 i öneriyorum kesinlikle sebebi ise control center çok iyi çalışıyor windows 11 de.
1- Özel yazı nasıl oluyor?
2- Nasıl yani win11 daha iyi çalışıyor?
Benim seri numarası tamamen silinmiş. Sadece N ile başlıyor.
Windows cmd üzerinden seri numarasına bakmaya çalıştım fakat seri numarası yok diyor.
BIOS üzerinden bakmaya çalıştım YOK diyor.

Gerçekten inanılmaz bir marka Monster.
Ayrıca ilk sayfada bios üzerinden yapılması gereken ayarlarda "Encore Secure Boot" seçeneğini ben "Enable" yapamıyorum. Hiçbir şekilde değiştirilmiyor.

Önerisi olan var mı ? Ben bu cihazın seri numarasını nasıl bulabilirim ?
Teknik servis ile iletişime geçin.
Yani ne biliyim?
Garip bir vaka.

Hocam ben yarın okuldan gelince denerim farklarlı buraya yazarım bende merak ettim şimdi
Siz hangisi olduğunu anladınız.
Hani şu a5 v 18.2 nin kullandiği.
Bu sayfadaki Control Center yazılımı.
Düzelmedi. F9 ile fabrika ayarlarına döndüm ama o seçenek yine açılmıyor. Sabrımı iyice zorluyor bu alet.
Teknik servis diye bir şey var!
Allahım biz de insanız.
Adamları arayın adamlar size çözümi soylesin.
Hocam @499337 gerçekten hayran kaldım her laptop konusunda varsınız ne kadar bilgilisiniz.
Sağ olun. Hem yardım etmek hem de oğrenmek için her konuda varım.
Zaten temel alanım laptop.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı