Monster v2.3 Dota 2 FPS sorunu

Stallking

Hectopat
Daha fazla  
GTX 870m i7 4710mq'lu Monster PC'ye sahibim. Dota 2 yukleyip oynayayım yazin dedim. Ancak oyunlarda aralikli aralikli 2-3 sn'lik takilmalar yasiyorum. Çok degisik takilmalar FPS 70-90 arasi cok rahat ping 48-65 arasi packet loss %0 her sey normal ama bu tur takilmalar var. Videosunuda cektim Lutfen yardimci olun. Bu arada ekran karti driverleri guncelledim wi-fi killeri guncelledim ne yaptiysam olmadi olmadi. Lutfen yardim yaz zehir oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzleyip sorunu daha iyi anlayabilirsiniz 11. sn'de sag uste ping packet lose falan yaziyor.

Internet superonline fiber 25megabit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma sorunu olabilir Abra A5 v1.1 (eski sürüm 1 yıl önce almıştım) bu yaz sorun çıkardı başlarda 4710MQ işlemcisi 100 dereceye kadar yolu var 99 olursa çekirdek hızı düşürüp 86 dereceye indiriyor. Bu durum olabilir sizde de. Nerde yaşadığınıza bağlı ben şuan odamdan terleyerek yazıyorum mecburen ama 21 derece klima çalışan yerde 65 dereceyi geçmiyor benim laptop da. Öncelikle fanı turboya alın ve birdaha deneyin dota 2'de sorun çıkarmaması gerek ben sadece gta 5'te yaşamıştım sorunu o da geçti bu günlerde. Ama daha çok sizinki internet sorununa benziyor yine de bir msi afterburner ile değerleri girerseniz daha çok yardımcı olmaya çalışırım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı