Monster V21.8 vs MSI GE66 vs MSI GE76

Hocam Asus da güzel duruyor iyice araştır da, işemcisini felan ekran kartı kaç Watt onları öğren ssd okuma yazma hızını öğren, sıvı metal Termal macun varmış kullanımı dikkatli olması lazm ama soğutması iyidir sıvı macunun, kullanıcı yorumlarını da öğrenmekte fayda var, büyük ihtimalle ekran kartı 140w değildir thunderbolt olmaması ve ekran fhd diyor bağlantıda içeride 2k hangisi doğru onu öğrenmek lazm fiyatı bunlardan dolayı olabilir

M2 ssdsi 4x4 yeni nesil olsun mutlaka çok farkediyor
Hocam yorumlarda "2k ips ekran" olduğunu yazmışlar.
Ekran kartı 115+15 yani 130w'imiş araştırdığım kadarıyla (With ROG Boost up to 1660MHz at 115W (130W with Dynamic Boost))
SSD kısmında ise: 1 TB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD yazmakta. 4x4 dediğin bu mu oluyor hocam pek bilmiyorum
SSD Edit: SSD sanıyorum ki 3.0 ve 3600 Reading/3100 Writing bulunmakta

Hocam ürünün tüm bilgileri burda (K4093 olan)

rica etsem bir de sen kontrol eder misin, bir eksiği var da ben mi gözümden kaçırıyorum acaba
şurda 2 saat kaldı hepsiburada black friday indirimlerine, eğer sorun yoksa çekicem hemen

Son düzenleme:
Hocam yorumlarda "2k ips ekran" olduğunu yazmışlar.
Ekran kartı 115+15 yani 130w'imiş araştırdığım kadarıyla (With ROG Boost up to 1660MHz at 115W (130W with Dynamic Boost))
SSD kısmında ise: 1 TB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD yazmakta. 4x4 dediğin bu mu oluyor hocam pek bilmiyorum
SSD Edit: SSD sanıyorum ki 3.0 ve 3600 Reading/3100 Writing bulunmakta

Hocam ürünün tüm bilgileri burda (K4093 olan)

rica etsem bir de sen kontrol eder misin, bir eksiği var da ben mi gözümden kaçırıyorum acaba
şurda 2 saat kaldı hepsiburada black friday indirimlerine, eğer sorun yoksa çekicem hemen
Hocam ssd ve ekran kartı düşük bu ekran kartı 3060 gibi birşey nerdeyse, ben monster daki ne hız aşırtma yaptım 2100 mhzlere kadar gördüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı