Monster Virtual 7.1 mi Steelseries Arctis 3 mü?

M
Dostum elime ulaştı, denedim lakin bazı şeylerini pek beğenemedim. Şöyle ki dışarıdan gelen sesleri pek kesmiyor bu benim için önemli bir eksiydi ayrıca kulağımı çok terletti, sanırım bundan sonra kumaş yastıklı kulaklık alırım, ama kafada hiç bir rahatsızlık ve ağırlık yapmıyor. Ses performansına gelecek olursak müzikler için gayet yeterli bir performansı olduğunu söyleyebilirim bas gerçekten efsane zangır zangır titriyordu. Sanal 7.1 fena değildi bence, mikrofon ise gayet yeterli temiz alıyor sesleri. Benim takıldığım şeyleri sorun etmeyecek arkadaşlar için bu fiyata bulunmaz hint kumaşı olduğunu söyleyebilirim.
geri verecekmisin ?

Verdim bile kardeşim gerçekten kulağımı çok terletti. Sende olmadı mı ya bu sorun?
bende oyle bir sorun olmadı yanımda sürekli vantirator çalışır terlemem yanı birde ses geçirmesi benim cok işime yarıyor geçe geç sattelere kadar oyun oyniyan biriyim ve discorda fazla arkadaşlarla konuşuyorum annemin babamın yatak odası yakın onun için kısık sesde kendi sesimin ne kadar çıktığını anlayabiliyorum bass kaliteside iyi olunca bu kulaklık çölde vaha gibi benim için

bende oyle bir sorun olmadı yanımda sürekli vantirator çalışır terlemem yanı birde ses geçirmesi benim cok işime yarıyor geçe geç sattelere kadar oyun oyniyan biriyim ve discorda fazla arkadaşlarla konuşuyorum annemin babamın yatak odası yakın onun için kısık sesde kendi sesimin ne kadar çıktığını anlayabiliyorum bass kaliteside iyi olunca bu kulaklık çölde vaha gibi benim için
Beklentiler ve talepler gerçekten memnuniyet konusunda çok önemli. Ben bilgisayarın fanının sesini duymaya bile tahammül edemiyorum, güle güle kullan kardeşim :)

Beklentiler ve talepler gerçekten memnuniyet konusunda çok önemli. Ben bilgisayarın fanının sesini duymaya bile tahammül edemiyorum, güle güle kullan kardeşim :)
Sağol birde steelseries alırsın herhalde onu alınca bi ses seviyesini kalitesini bass kalitesini 7.1 kalitesini soylermisin hani sürücü farkları varmı dağa mı iyi kötü mu yoksa aynımı ondan buna geçmeye değermi yoksa bendemı geri vermeliyim bunları aktarırsanız cok iyi olur benim için bi yandan saten hala aklımda steelseries

Sağol birde steelseries alırsın herhalde onu alınca bi ses seviyesini kalitesini bass kalitesini 7.1 kalitesini soylermisin hani sürücü farkları varmı dağa mı iyi kötü mu yoksa aynımı ondan buna geçmeye değermi yoksa bendemı geri vermeliyim bunları aktarırsanız cok iyi olur benim için bi yandan saten hala aklımda steelseries
Dostum ben şu an birşey almaktan vazgeçtim belki kara cumada falan yurtdışından birşey alırım, bana sorarsan değmez çünkü senin taleplerini karşılayan bir ürün, ben arctis 3 denemiştim bassları monster kadar iyi değil. Emin olmak için sende mediamarkt falan tarzı yerlerden deneyebilirsin.

Arctis 3'ün Bassları iyi değil mi ? SS Arctis 3 bilgisayar ekipmanı ve yazılımıyla kullandığın(SteelSeries Engine 3) zaman Bassları ayarlardan köklediğin zaman müthiş bassları var. MediaMarkt'a gidip telefon ile denenecek bir kulaklık değil!... :)
SteelSeries Arctis 3.png

Arctis 3'ün Bassları iyi değil mi ? SS Arctis 3 bilgisayar ekipmanı ve yazılımıyla kullandığın(SteelSeries Engine 3) zaman Bassları ayarlardan köklediğin zaman müthiş bassları var. MediaMarkt'a gidip telefon ile denenecek bir kulaklık değil!... :)Eki Görüntüle 322107
Kardeşim forum arctis 3 şikayetleriyle dolu neyini tavsiye ediyorsun. Usb girişi bile yok telefonla denesen ne fark edecek denemesen ne fark edecek. Ayrıca basslarını kıyasladığın kulaklık bass'tan zangır zangır titriyor istanbulda veya izmirdeysen git dene trollük yapma

Kardeşim forum arctis 3 şikayetleriyle dolu neyini tavsiye ediyorsun. Usb girişi bile yok telefonla denesen ne fark edecek denemesen ne fark edecek. Ayrıca basslarını kıyasladığın kulaklık bass'tan zangır zangır titriyor istanbulda veya izmirdeysen git dene trollük yapma
Kardeş içimi titrettin resmen bi rahatladım senin yorumu görünce monster candır gerisi heyacandır !

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı