Monster vs. Casper Excalibur RTX 3060

Dostum Casper kendisi üreten bir firma, ayrıca G870 testlerne bakabilirsin bir sürü sorunu çözmüşler. Bence alınabilir bir model G870 sadece klavyesi aynı sorunsuz ama LED olarak ben beğenmiyorum.

YouTube'daki sponsorlu incelemeler saçmalıktan ibaret çoğu zaman Turbo Boost kapatıp sıcaklığı kontrol ediyorlar biraz daha derinlemesine baktım portları değiştirilmiş HP Victus'muş. Clevo değil. Fiyata ve bütçeye göre alınabilir.

Yakın çevrem şu zamanlarda laptop aldı hepsi lenovo gaming serisinden aldı ve oldukça memnunlar tavsiyede ederim, genel olarak yorumlara bakıldığında özellikle casper çok öven kitle olduğunu düşünmüyorum.

YouTube'daki sponsorlu incelemeler saçmalıktan ibaret çoğu zaman Turbo Boost kapatıp sıcaklığı kontrol ediyorlar biraz daha derinlemesine baktım portları değiştirilmiş HP Victus'muş. Clevo değil. Fiyata ve bütçeye göre alınabilir.

HP Casper'a kasa vermez, aldıkları modelde de port değiştirmezler zaten.

Casper ve monster mi?
Bu siteyi bilecek kadar netten pcden anlıyorsunuz. Yorumlari okuyorsunuz bile bile gidip bu iki cope para vermeyi düşünüyorsunuz.
Elinizde patlarsa sucu kendinizde arayin.
Her sey ucuzluk degil kalite ve sağlamlık da lazim.
Emeginize paraniza yazik.
Bir nane yedin mi ya tam yiyeceksin ya hic bulasmayacaksin.
Odunla kafaniza vurmak lazim.
Boyle de deyince kiziyorlar.
Kızın ama bulasmayin su markalara

Bütçem 20-23K arası. Intel sistem istiyorum AMD'ye pek sıcak bakmıyorum. i7 lazım bir de 3060. ilk ve son kez laptop alacağım almışken iyi alayım.

İlla Intel istiyorsanız ki mantıklı değil bunun indirime girmesini bekleyin.

Casper ve Monster mi?
Bu siteyi bilecek kadar netten PC'den anlıyorsunuz. Yorumlari okuyorsunuz bile bile gidip bu iki cope para vermeyi düşünüyorsunuz.
Elinizde patlarsa sucu kendinizde arayin.
Her şey ucuzluk degil kalite ve sağlamlık da lazim.
Emeginize paraniza yazik.
Bir nane yedin mi ya tam yiyeceksin ya hiç bulasmayacaksin.
Odunla kafaniza vurmak lazim.
Boyle de deyince kiziyorlar.
Kızın ama bulasmayin su markalara.

Söyle o zaman ne alalım kardeşim aydınlat bizi 20-24K ya i7 3060 Sistem biliyor musun?

Kaynak alabilir miyim?

Kasa olayı modelden modele değişir fakat anakart vs. kendisi üretiyor ama ekran konusunda şüpheliyim çünkü ekran modeli Çince.

Hayır, her türlü Tayvan(?) satıcısı olan Clevo'dan alıyorlar kasayı. Anakart vs. de içinde. Markayı basıp satışa çıkarıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı