Monster vs. Casper Excalibur RTX 3060

İlla Intel istiyorsanız ki mantıklı değil bunun indirime girmesini bekleyin.

Vallahi hocam şu forumlardaki Excalibur, Monster muhabbetinden illallah geldiği için bende biraz araştırdım, Acer Nitro 5 almaya karar verdim. Gönül isterdiki i7 olan modeli alayim, ama o biraz pahalı o yüzden R7 6800H olan modeli alacağım. Zaten arada çok bir FPS farkı yok, 6-7FPS fark var, ama sıcaklık farkı büyük, 10C fark var, ona da yapacak bir şey yok artık sırf 10C için 3K vermek çok saçma olur. Sende üstüne Nitro 5 önerince içim biraz daha rahatladı. Demek ki güzel bir cihaz ki öneriliyor 😊

Vallahi hocam şu forumlardaki Excalibur, Monster muhabbetinden illallah geldiği için bende biraz araştırdım, Acer Nitro 5 almaya karar verdim. Gönül isterdiki i7 olan modeli alayim, ama o biraz pahalı o yüzden R7 6800H olan modeli alacağım. Zaten arada çok bir FPS farkı yok, 6-7FPS fark var, ama sıcaklık farkı büyük, 10C fark var, ona da yapacak bir şey yok artık sırf 10C için 3K vermek çok saçma olur. Sende üstüne Nitro 5 önerince içim biraz daha rahatladı. Demek ki güzel bir cihaz ki öneriliyor 😊

Yalnız 6800H daha güç çekiyor daha soğuk olması lazım.

Kasa olayı modelden modele değişir fakat anakart vs. kendisi üretiyor ama ekran konusunda şüpheliyim çünkü ekran modeli Çince.

Casper kendisi anakart üretecek bir çapta değil. Anakartı yaptı diyelim, anakart yapan firma bir alt plastik yapamaz mı laptopuna? Kasa derken dediğimi anakartta kapsıyor zaten.

Monster sahibi olarak Monster mi başka pc mi sorusu %50 %50 sorusuyla aynıdır. %50 sıkıntı çıkmaz güzelce oynarsın fiyat olarak da %10 avantajlı ayrılırsın. Ama %50 cehennemde sonsuz işkence alınabilecek bir risk değil.

Testlere baktım R7 80C'lere kadar çıkıyor i7 70C'lere çıkıyor. Zaten normal AMD daha düşük fiyatlı ama AMD'nin daha sıcak çalıştığını zaten herkes biliyor.

80C bana göre laptoplar da nimet yani, 8-10 nesil ki bende 9. var ısılar 100 sürekli ben zar zor macun ve çeşitli yönetmler ile 75 de kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı