Monster vs GameGaraj

Yaşın önemi yok ilgiliysen alanın içindeysen bir şeyler biliyorsundur mutlaka. Burada hata bende fiyatının ucuzluğuna kanıp tavsiye ettim tam araştırmadan ama sonradan sildim zaten vazgeçtim. Casper almaktan da şu cihaza ne dersiniz? Dell alınır mı? Dell G315-6B75D128F81C04 i7-9750H 16 GB 1 TB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.
Alınabilir ama bir soğutucu şart gaming laptoplarda soğutucuda lazım.

Yaşın önemi yok ilgiliysen alanın içindeysen bir şeyler biliyorsundur mutlaka. Burada hata bende fiyatının ucuzluğuna kanıp tavsiye ettim tam araştırmadan ama sonradan sildim zaten vazgeçtim. Casper almaktan da şu cihaza ne dersiniz? Dell alınır mı? Dell G315-6B75D128F81C04 i7-9750H 16 GB 1 TB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.
Dell G315'i almam. Attığın model 1660Ti Max-Q için fazla pahalı, içindeki donanımı soğutamaz, ekranı çöp bir IPS, kasa/menteşe kalitesi aşırı şüpheli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı